Ασφάλιση Πιστώσεων Ειδήσεις & Νέα

ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ: Εκδήλωση για την ασφάλιση Πιστώσεων

(από αριστερά) Οι κ.κ. Μάκης Τζέης, Άννυ Τρύφων και Βασίλης Χριστίδης.

ERB AEMA Asfsalisi Pistoseon-02

Το πάνελ του 2ου Experts Forum.

To 2ο Experts Forum διοργάνωσε πριν λίγες ημέρες η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Εταιρείας, που επιβεβαιώνει δέσμευσή της για παροχή καινοτόμων συμβουλευτικών υπηρεσιών στις επιχειρήσεις που συνεργάζονται μαζί της.

Το 2ο Experts Forum διαπραγματεύτηκε το επίκαιρο θέμα της Ασφάλισης Πιστώσεων, μία  κάλυψη που αποκτά ξεχωριστή σημασία, ιδιαίτερα στη σημερινή συγκυρία της κρίσης και της οικονομικής ύφεσης. Μέσα από αυτή την εκδήλωση δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να ενημερωθούν και να εξοικειωθούν με τα σύγχρονα ασφαλιστικά εργαλεία και έτσι να βοηθηθούν  ουσιαστικά στην  αποτελεσματικότερη  διαχείριση του ρίσκου, που καλούνται να υλοποιήσουν στις επιχειρήσεις τους.

Η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ ένωσε τις δυνάμεις της με τις 2 ασφαλιστικές εταιρείες που πρωταγωνιστούν στην ελληνική αγορά πιστώσεων, την Atradius, την οποία εκπροσώπησε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μάκης Τζέης και την Euler Hermes, την οποία επίσης εκπροσώπησε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Βασίλης Χριστίδης, καθώς και την κορυφαία εταιρεία στην Αξιολόγηση Πιστωτικών Κινδύνων, ICAP, η οποία συμμετείχε διά του Διευθύνοντος Συμβούλου της, κ. Νικήτα Κωνσταντέλλου και του Executive Director, Sales and Μarketing κ. Σέρκου Κουγιουμτζιάν.

Μετά τις εισηγήσεις των συμμετεχόντων, ακολούθησε ζωηρός και ενδιαφέρων διάλογος για τη χρησιμότητα της Ασφάλισης Πιστώσεων, τα πεδία στα οποία αφορά καθώς και τα οφέλη που έχει όποιος προνοεί μέσα από αυτό το χρήσιμο εργαλείο προστασίας από τις επισφάλειες.

Στη σύντομη παρέμβασή της, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ, κα Άννυ Τρύφων, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Ως Σύμβουλός σας, προτεραιότητά μας είναι, να μπορούμε πάντα να σας προσφέρουμε αντικειμενικές απαντήσεις στους προβληματισμούς σας. Να σας παρέχουμε το σύνολο των απαραίτητων πληροφοριών, προσεγγίζοντας το θέμα από  όλες τις οπτικές του γωνίες και εν συνεχεία να σχεδιάζουμε την κατάλληλη ασφαλιστική λύση για την επιχείρησή σας . Για τον σκοπό αυτό, φροντίζουμε σε κάθε τέτοια εκδήλωση να υπάρχει το τρίπτυχο Μεσίτης – Ασφαλιστική εταιρία – Ειδικός Σύμβουλος».

ERB AEMA Asfsalisi Pistoseon-01

(από αριστερά) Οι κ.κ. Μάκης Τζέης, Άννυ Τρύφων και Βασίλης Χριστίδης.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − twenty =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ: Εκδήλωση για την ασφάλιση Πιστώσεων! https://www.insurancedaily.gr/erb-asfalistikes-ypiresies-aema-protopo/