Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ERGO ασφαλίζει τους δρομείς του 6ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας

Η ERGO ασφαλίζει τους δρομείς του 6ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας

Στην αναβάθμιση της συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ προχώρησε η ERGO, υποστηρίζοντας ως Μεγάλος Χορηγός και τον 6ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου. Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δρομικός αγώνας της χώρας με συμμετοχές που φέτος υπολογίζεται να ξεπεράσουν τις 20.000, αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση.

Η ERGO ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το σύνολο των αγώνων δρόμου που αυτός διοργανώνει, μέσα από την παροχή των ασφαλιστικών υπηρεσιών της, προστατεύοντας το σύνολο των συμμετεχόντων από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων. Παράλληλα, συμμετέχει ενεργά με τη δική της ERGO Running Team, που αποτελείται από εργαζόμενους, συνεργάτες και ασφαλισμένους των εταιρειών του Ομίλου και φιλοδοξεί φέτος να είναι η μεγαλύτερη ομάδα δρομέων.

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της ΑΤΕ Ασφαλιστικής ο CEO των εταιρειών του Ομίλου ERGO στην Ελλάδα, Θεόδωρος Κοκκάλας, καλωσόρισε τους διοργανωτές “στο νέο μας σπίτι”, όπως είπε, που θα γίνει σύντομα η έδρα του Ομίλου. Απευθυνόμενος στο Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο, τους εκπροσώπους της Περιφέρειας, του υπουργείου Τουρισμού και των υπόλοιπων φορέων που συμμετέχουν στη διοργάνωση, ο κ. Κοκκάλας σημείωσε ότι “η χορηγία αυτή είναι τιμή για την ERGO, η οποία στηρίζει τον Ημιμαραθώνιο με όλη της την ψυχή και θα βοηθήσει αυτός ο θεσμός να γίνεται ολοένα και καλύτερος”.

Η ERGO ασφαλίζει τους δρομείς του 6ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας

Το πάνελ των ομιλητών

Η ERGO ασφαλίζει τους δρομείς του 6ου Ημιμαραθωνίου της ΑθήναςΟ κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, επεσήμανε ότι “η αναβάθμιση της συνεργασίας μας με τον ΣΕΓΑΣ είναι μια απόλυτα συνειδητή επιλογή. Μια επιλογή που αντανακλά τις αξίες, τις προτεραιότητες και τους στόχους μας στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης”. “Αγαπάμε τον αθλητισμό, το δρομικό κίνημα και ότι γεμίζει υπερηφάνεια αυτή τη χώρα”, υπογράμμισε και ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΣΕΓΑΣ για την εποικοδομητική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, ο κ. Κοκκάλας αναφερόμενος στη δραστηριότητα του Ομίλου σημείωσε ότι “η ERGO δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά για περισσότερα από 25 χρόνια, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε περισσότερους από 500.000 ασφαλισμένους. Από το 2016, μετά και την απόκτηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, είμαστε πλέον ο μεγαλύτερος Όμιλος Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα, με βάση τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα των δύο εταιριών το 2015. Η αύξηση των μεγεθών μας σημαίνει για τον Όμιλο ERGO μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, αλλά και μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στους ασφαλισμένους και στους συνεργάτες μας, στους εργαζομένους μας, στην αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε και βεβαίως στην ελληνική κοινωνία”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ERGO ασφαλίζει τους δρομείς του 6ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας! https://www.insurancedaily.gr/ergo-anavathmisi-synergasias-me-ton-segas/