ΕΚΕ

Η ERGO για 6η συνεχόμενη χρονιά στήριξε το Ladies Run

ERGO

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η ERGO τηρεί τη δέσμευσή της, στηρίζοντας ως χορηγός το Ladies Run, έναν αγώνα δρόμου με φιλανθρωπικό σκοπό, που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες. Με κεντρικό σύνθημα «τρέχουμε μαζί με ασφάλεια» η ERGO εγγυήθηκε την ασφάλεια 1.000 γυναικών που έτρεξαν με προορισμό την Astir Beach στις 22 Οκτωβρίου στο Ladies Run, παρέχοντας δωρεάν κάλυψη προσωπικού ατυχήματος και αστικής ευθύνης σε όλες τις συμμετέχουσες.

Το Ladies Run αποτελεί έναν θεσμό που φιλοδοξεί να αφήσει θετικό αποτύπωμα στην εποχή μας συνδυάζοντας την άμυλα, τη θηλυκότητα και την κοινωνική προσφορά. Για το λόγο αυτό, οι ERGO Ladies ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν τη μεγαλύτερη ERGO Ladies Running Team που έγινε ποτέ, αποτελούμενη από 50 μέλη, εργαζόμενες και φίλες της ERGO και της ΑΤΕ Ασφαλιστικής. Όλες μαζί ένιωσαν τη χαρά της συμμετοχής στον αγώνα, της υπέρβασης των ορίων τους και του τερματισμού, ενώ παράλληλα βοήθησαν με τη συμμετοχή τους να συγκεντρωθούν πόροι που θα κατευθυνθούν σε άλλες γυναίκες που έχουν ανάγκη.

ERGO

Συνεπής στη δέσμευσή της να ενεργεί με γνώμονα την κοινωνική υπευθυνότητα η ERGO υποστηρίζει δράσεις που προωθούν την ιδέα του «ευ αγωνίζεσθαι» και ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Με την επιλογή και αυτής της χορηγικής ενέργειας η εταιρία στηρίζει και εμψυχώνει όλους όσους αγωνίζονται για να βελτιώσουν και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Μέρος των εσόδων του αγώνα που συγκεντρώθηκε από τις συμμετοχές θα δοθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς και για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.

ERGO


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ERGO για 6η συνεχόμενη χρονιά στήριξε το Ladies Run! https://www.insurancedaily.gr/ergo-gia-6i-synechomeni-chronia-stirixe-ladies-run/