ΕΚΕ

Η ERGO, Insurance Partner του Ladies Run για άλλη μια χρονιά

ERGO Running Team

Για 7η συνεχόμενη χρονιά η ERGO Ασφαλιστική στήριξε ως χορηγός το Ladies Run, έναν αγώνα δρόμου με φιλανθρωπικό σκοπό που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες. Στο πλαίσιο του φετινού Ladies Run που πραγματοποιήθηκε στις 21 Οκτωβρίου έτρεξαν 1.000 γυναίκες, συμμετέχοντας σε ένα θεσμό που φιλοδοξεί να αφήσει θετικό αποτύπωμα στην εποχή μας συνδυάζοντας την άμυλα, τη θηλυκότητα και την κοινωνική προσφορά.

Η ERGO Ασφαλιστική εγγυήθηκε την ασφάλεια των δρομέων, παρέχοντας δωρεάν κάλυψη προσωπικού ατυχήματος και αστικής ευθύνης σε όλες τις συμμετέχουσες. Επίσης προσέφερε στους δρομείς ένα πρακτικό goodie bag για την ασφάλεια των προσωπικών τους αντικειμένων και ένα αντιανεμικό για την προστασία των εθελοντών κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Χρήστος Θεοδωρίδης

Ο Χρήστος Θεοδωρίδης, Διευθυντής Στρατηγικού Μάρκετινγκ της ERGO κατά την απονομή

Στηρίζοντας το θεσμό οι ERGO Ladies ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν την ERGO Ladies Running Team αποτελούμενη από εργαζόμενες και φίλες της ERGO. Όλες μαζί ένιωσαν τη χαρά της συμμετοχής στον αγώνα, της υπέρβασης των ορίων τους και του τερματισμού, ενώ παράλληλα βοήθησαν με τη συμμετοχή τους να συγκεντρωθούν πόροι που θα κατευθυνθούν σε άλλες γυναίκες που έχουν ανάγκη, μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.

Κατά την απονομή των βραβείων στις νικήτριες ο Διευθυντής Στρατηγικού Μάρκετινγκ της ERGO κ. Χρήστος Θεοδωρίδης, υπογράμμισε ότι «τo Ladies Run μετά από 7 χρόνια είναι πια θεσμός στα δρομικά δρώμενα. Είναι ένα έργο ξεχωριστό και δικό μας έργο είναι να το διατηρήσουμε σταθερό, για αυτό για άλλη μια φορά είμαστε δίπλα σε όλες τις Ladies προσφέροντάς τους τις ασφαλιστικές μας υπηρεσίες».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ERGO, Insurance Partner του Ladies Run για άλλη μια χρονιά! https://www.insurancedaily.gr/ergo-insurance-partner-tou-ladies-run-gia-alli-mia-chronia/