Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ERGO: Το «εισιτήριο συμμετοχής» στον μαραθώνιο της Αθήνας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

ERGO

Το «εισιτήριο συμμετοχής» στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στον τελικό αγώνα δρόμου 3χλμ ERGO την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, παραδόθηκε από την ERGO Ασφαλιστική σε τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης.

Οι είκοσι νικητές που διακρίθηκαν, από τους 4.000 σχεδόν δρομείς που συμμετείχαν στο Run Greece Αλεξανδρούπολης θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στον τελικό αγώνα δρόμου 3χλμ. που διενεργείται για πρώτη χρονιά φέτος από την ERGO Ασφαλιστική την ημέρα διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου, Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017. Συμμετέχοντες στον συγκεκριμένο αγώνα, είναι οι νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας (10 άνδρες και 10 γυναίκες) από τους επτά τοπικούς αγώνες Run Greece.

Ο Χρήστος Θεοδωρίδης, Διευθυντής Στρατηγικού Μάρκετινγκ της ERGO, παρέδωσε τα «εισιτήρια συμμετοχής» και τα «πακέτα» του προγράμματος φιλοξενίας στα μέλη της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Μετά την παράδοση των εισιτηρίων συμμετοχής στον μεγάλο τελικό της Αθήνας ακολούθησε η Γιορτή των Εθελοντών του Run Greece. Όπως κάθε χρόνο, το τμήμα στίβου του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης αναγνώρισαν την πολύτιμη συνεισφορά των Φορέων που στήριξαν τον αγώνα αλλά και των Εθελοντών του Run Greece Αλεξανδρούπολης, βραβεύοντάς τους.

 Run Greece

Ο Χρήστος Θεοδωρίδης, Διευθυντής Στρατηγικού Μάρκετινγκ της ERGO, κατά τη διάρκεια παράδοσης του «εισιτηρίου συμμετοχής» στους 20 νικητές της ομάδας που θα εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στον «τελικό» των αγώνων Run Greece την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Τη διπλή γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους οι εκλεκτοί εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ και των τοπικών αρχών, κ.κ. Γιάννης Βαταμίδης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κυριακή Κερέμη, Δ/κτης της Τροχαίας, Αυγερινός Μεσηνέζης, Πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικού, Χρήστος Γερακόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος, Όλγα Βρετοπούλου, Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξ/πολης, Σταύρος Τζωίδης, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Νοσοκομείου Αλεξ/πολης, Ευθυμία Μπαρηγοριώτου, Δ/νουσα του ΚΙΧΝΕ Αλεξ/πολης, Γιάννης Βαβίας, Τομεάρχης Δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ, Κότινος Ειρήναρχος Κεμανετζής, Αντιπρόεδρος του ΑΜΕΑ, Γιάννης Μπαρμπαγιάννης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Θράκης, Ελευθέριος Σταυρίδης, Αρχηγός του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αλεξ/πολης, Κώστας Πατερόπουλος, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του RG Αλεξ/πολης και Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ.

Ιδιαίτερη η παρουσία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του ακοντισμού Κώστα Γκατσιούδη, ο οποίος έτρεξε μαζί με τα παιδιά, στον αγώνα Run Greece Αλεξανδρούπολης και βραβεύθηκε ως εθελοντής.

Στο τέλος της τελετής, ο Χρήστος Θεοδωρίδης, Διευθυντής Στρατηγικού Μάρκετινγκ της ERGO, αφού συνεχάρη όλους τους νικητές δήλωσε: «Η ERGO, ο μεγαλύτερος Όμιλος Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα (μετά και την απόκτηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, βάσει των εγγεγραμμένων ασφαλίστρων των δύο εταιριών), στηρίζει έμπρακτα για μια ακόμη χρονιά, ως Μεγάλος Χορηγός, τους Αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Με συνέχεια και συνέπεια, προσφέρει ασφαλιστικές υπηρεσίες σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίες τους προστατεύουν από τον κίνδυνο οποιουδήποτε ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, υποστηρίζουμε όλες τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουν οι αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Γινόμαστε αρωγοί και ενεργά μέλη στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα. Στηρίζουμε τον Άνθρωπο σε κάθε του βήμα, σε κάθε προσωπικό Μαραθώνιο. Το δικό μας μήνυμα απλό: Έργο μας να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια & αγώνα».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ERGO: Το «εισιτήριο συμμετοχής» στον μαραθώνιο της Αθήνας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης! https://www.insurancedaily.gr/ergo-isitirio-symmetochis-ston-marathonio-tis-athinas-stin-periferia-anatolikis-makedonias-thrakis/