ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ERGO: Μεγάλος χορηγός για ακόμη μια χρονιά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας


Η ERGO Ασφαλιστική, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία γενικών ασφαλειών στην Ελλάδα – μετά και την εξαγορά της ΑΤΕ Ασφαλιστικής – υποστηρίζει για ακόμη μια χρονιά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Ώς ένας από τους 4 μεγάλους χορηγούς, στο διεθνές αυτό αθλητικό γεγονός, η ERGO αναλαμβάνει την ευθύνη να ασφαλίσει και τους 51.000 αθλητές που θα συμμετάσχουν εμψυχώνοντάς τους παράλληλα με εθελοντές της κατά μήκος των διαδρομών.

Επίσης, για πρώτη χρονιά την ημέρα της Εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ο Αγώνας Δρόμου ERGO 3 χλμ. στον οποίο θα συμμετάσχουν οι πρώτοι κάθε περιφέρειας της χώρας.

Θυμίζουμε ότι από σήμερα και μέχρι το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στo κλειστό γήπεδο του tae kwon do θα λειτουργεί η έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας ERGO Marathon Expo.

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα εγκαίνια της έκθεσης ο κ. Στάθης Τσαούσης Διευθυντής τομέα Εμπορικών Λειτουργιών του Ομίλου ERGO στην Ελλάδα δήλωσε:

Είναι χαρά μας που για ακόμη μια χρονιά υποστηρίζουμε το διεθνή και ιστορικό θεσμό που χαίρει καθολικής αναγνώρισης. Φέτος στηρίζουμε και τον αγώνα δρόμου ERGO 3χλμ όπου θα λάβουν μέρος όσοι διακρίθηκαν από τους αγώνες που είχαν διεξαχθεί στις περιφέρειες της χώρας. Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος μεγαλώνει και μαζί του μεγαλώνει και η ERGO Ασφαλιστική“.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ERGO: Μεγάλος χορηγός για ακόμη μια χρονιά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας! https://www.insurancedaily.gr/ergo-megalos-chorigos-gia-akomi-mia-chronia-ston-afthentiko-marathonio-athinas/