Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ERGO: Σε ανοιχτή επικοινωνία η Διοίκηση με το δίκτυο Συνεργατών της


Με στόχο τη σταθερή επικοινωνία με τους Συνεργάτες της, η Διοίκηση των εταιριών του ομίλου ERGO στην Ελλάδα πραγματοποίησε εννέα σημαντικές συναντήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Καβάλα και Πάτρα.

Η ενημέρωση των Συνεργατών των δικτύων της μέσω ενός ανοιχτού διαλόγου, εντάσσεται στην πολιτική της Διοίκησης για την αποτελεσματική διαχείριση των θεμάτων που τους απασχολούν. Ο CEO των εταιριών κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, ο Γενικός Διευθυντής κ. Δημήτριος Χατζηπαναγιώτου, ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών κ. Στάθης Τσαούσης, ο Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζημιών κ. Στέφανος Στεφανίδης, και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, είχαν μια ουσιαστική ανοικτή συζήτηση με τους Συνεργάτες πάνω σε σημαντικά ζητήματα που εκείνοι εντοπίζουν κατά τη συνεργασία τους, άκουσαν τις προτάσεις τους και αντάλλαξαν απόψεις σε επίκαιρα θέματα της αγοράς.

Όπως σημείωσε απευθυνόμενος προς τους Συνεργάτες, ο CEO των εταιριών κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, κύριο μέλημα της διοίκησης είναι να εκλείψει η εσωστρέφεια και το διοικητικό προσωπικό και τα δίκτυα των Συνεργατών όλων των εταιριών της ERGO στην Ελλάδα να αποτελέσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το δυναμικό της νέας ασφαλιστικής εταιρίας, η οποία είναι ικανή να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των Ασφαλισμένων, των Συνεργατών, των Μετόχων και του Προσωπικού της. “Το πρώτο μεγάλο και πολύπλοκο εγχείρημα για τον σκοπό αυτό, η μετακόμιση της ERGO και η συστέγαση στα κτίρια της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, υλοποιήθηκε με επιτυχία.

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον προγραμματισμό μας με στόχο την πλήρη λειτουργική και νομική συνένωσή μας”. Ο Γενικός Διευθυντής των εταιριών κ. Δ. Χατζηπαναγιώτου, αφού ευχαρίστησε τους Συνεργάτες για την ενεργή και ουσιαστική τους συμβολή κατά το τρέχον διάστημα της συνένωσης, αναφέρθηκε αναλυτικά στις ήδη αποφασισμένες και άμεσα υλοποιήσιμες ενέργειες των εταιριών, που έχουν ως στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Συνεργάτες και την αναβάθμιση της εξυπηρέτησής τους. Ο κ. Χατζηπαναγιώτου ολοκλήρωσε την παρουσίασή του, επισημαίνοντας ότι το δίκτυο ανεξάρτητων Συνεργατών καθώς και το εταιρικό της δίκτυο, αποτέλεσαν έναν από τους βασικούς λόγους της στρατηγικής επιλογής της ERGO για την εξαγορά της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, καθώς διατήρησαν εν μέσω κρίσης ισχυρά δίκτυα πωλήσεων των εταιρικών προϊόντων.

Ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών κ. Στάθης Τσαούσης, συντονίζοντας τις συναντήσεις είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, την εποικοδομητική συζήτηση μαζί τους, αλλά και την ουσιώδη συμβολή τους στην ανάδειξη συγκεκριμένων ουσιαστικών ιδεών, τονίζοντας ότι “οι προτάσεις σας αποτελούν για εμάς οδηγό βελτίωσης και διαρκούς αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των διαδικασιών και υπηρεσιών μας”. Οι συναντήσεις αυτές αποτελούν έμπρακτη απόδειξη ότι παρά τη σημαντική αύξηση του μεγέθους της εταιρίας, η Διοίκησή της επιθυμεί να διατηρεί το ανθρώπινο πρόσωπό της, την ειλικρινή και άμεση επικοινωνία με το δίκτυο των Συνεργατών της. Η έννοια της εγγύτητας αποτελεί πρωταρχική αξία της ERGO και η εφαρμογή της στην πράξη αποτελεί δέσμευση της εταιρίας και απόδειξη ότι “Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + twenty =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ERGO: Σε ανοιχτή επικοινωνία η Διοίκηση με το δίκτυο Συνεργατών της! https://www.insurancedaily.gr/ergo-se-anichti-epikinonia-diikisi-tis-ergo-diktyo-synergaton-tis/