Λήγει η Προθεσμία υποβολής Αιτήσεων για το Διαγωνισμό της Ernst & Young «Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2008». O Διαγωνισμός βρίσκεται πλέον στο τελευταίο στάδιο και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει μέσα στις επόμενες μέρες.
Ο νικητής, o οποίος θα επιλεγεί από Κριτική Επιτροπή υπό την Προεδρία του Οδυσσέα Κυριακόπουλου, Προέδρου της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο του 2009 και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη βράβευση «World Entrepreneur Of The Year 2008» στο Monte Carlo το Μάιο της ίδιας χρονιάς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θεσμός του «Επιχειρηματία της Χρονιάς» σήμερα διεξάγεται σε 50 χώρες στις πέντε Ηπείρους και αποτελεί μοναδικό στο είδος του Θεσμό Παγκόσμιας Εμβέλειας.
Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το Pendelicon, η BBDO Athens, η Show What & The Tsitouras Collection. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η «Ναυτεμπορική» και η «Οικονομική Επιθεώρηση». Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στη Σάντρα Σασών, Υπεύθυνη Επικοινωνίας ([email protected]), στο τηλ.: 210-2886032, website: https://www.ey.com/eyse.
Σχόλια

Υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας 360° από τη VICE VERSA CYBER
Ξεκινάει το MDRT Day 2026
VIP Τριήμερο επιβράβευσης στο Costa Navarino για τους συνεργάτες της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστικής
Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
AI Act, Marketing και ο ρόλος της ασφάλισης
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Έκτακτη «ένεση» άνω του 1 εκατ. ευρώ στο Επικουρικό Κεφάλαιο

«insurance.mag»: Κυκλοφορεί αύριο με την free press LiFO

Η Karavias Art Insurance στηρίζει το SYNANSTRY ART PROJECT

Η ασφάλιση αναδεικνύεται μέσα από την ανάγκη για ανθεκτικότητα

ΣΥΑΕ : ΣΣΕ 2025-2027 Διευκρινίσεις για βασικούς μισθούς και πολυετίες

Ανακοίνωση της ΕΣΑΠΕ για την απώλεια της Χρ. Παπαδοπούλου

Η GAN Direct σε διαδικασία εισόδου στην ελληνική αγορά


















