Ασφάλιση Υγείας Ειδήσεις & Νέα

Εσείς ξέρετε ποια είναι η affidea;


Την παρουσία της στην Ελλάδα, τις συνέργειες και τις εργασίες της διευρύνει η Affidea Ευρωιατρική, μία εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2005 στη χώρα μας στην ιδιωτική αγορά των διαγνωστικών εργαστηρίων απεικόνισης και βιοπαθολογίας. 

του Νίκου Μωράκη 

Το όνομά της -όπως αναφέρεται και στο επίσημο site της- έχει σημασία καθώς προέρχεται από τις λέξεις AFinity,  FIdelity, IDEA. H Affidea Ευρωιατρική, είναι η ελληνική θυγατρική εταιρεία της AFFIDEA Ολλανδίας (www.affidea.com), η οποία απασχολεί περίπου 3.000 επαγγελματίες υγείας. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές και παρόχους στον κλάδο των υπηρεσιών υγείας στην Ευρώπη και διαχειριστής ενός μεγάλου αριθμού ιατρικών κέντρων πανευρωπαϊκά, με ειδίκευση στις διαγνωστικές εξετάσεις και τις υπηρεσίες ακτινοθεραπείας. Τα εργαστήριά της είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001.

Η Affidea Ευρωιατρική ξεκίνησε την λειτουργία της στην Ελλάδα το 2005, με στόχο την είσοδό της στην ιδιωτική αγορά των διαγνωστικών εργαστηρίων απεικόνισης και βιοπαθολογίας. Σήμερα, λειτουργεί ένα εκτεταμένο δίκτυο 15 διαγνωστικών εργαστηρίων, εγκατεστημένων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και αισθητικής, ιατρικό εξοπλισμό με τεχνολογία αιχμής, στελεχωμένα από καταξιωμένους ιατρούς στο είδος τους και συνδεδεμένα μεταξύ τους με το πλέον σύγχρονο σύστημα τηλεϊατρικής στην Ελλάδα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εσείς ξέρετε ποια είναι η affidea;! https://www.insurancedaily.gr/esis-xerete-pia-ine-i-affidea/