Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Εθνική: Άνοιξε τις πόρτες της στο OPEN HOUSE Athens 2018

Εθνική Ασφαλιστική,Open House

Η Εθνική Ασφαλιστική συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά στο OPEN HOUSE Athens 2018, δίνοντας τη δυνατότητα στους Αθηναίους, να επισκεφθούν το κεντρικό κτίριό της.

Ο εν λόγω θεσμός, που φέτος έκλεισε τα 5 χρόνια παρουσίας του στην πόλη της Αθήνας, πραγματοποιεί δωρεάν ξεναγήσεις σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια, σε κατοικίες, εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς χώρους, σε χώρους πολιτισμού, σε ξενοδοχεία και αλλού. Ειδικότερα, φέτος, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν σε 95 κτίρια από 500 εθελοντές.

Εθνική Ασφαλιστική,Open House

Στο πλαίσιο της παραπάνω συνεργασίας, το Σαββατοκύριακο 31-01/04, η Εθνική Ασφαλιστική συμμετείχε στην κύρια εκδήλωση του φεστιβάλ (OPEN TOURS) ανοίγοντας τις πόρτες της, με εθελοντές να ξεναγούν ανά γκρουπ το κοινό στους επισκέψιμους χώρους του κεντρικού της κτιρίου, επί της Λεωφόρου Συγγρού.

To OPEN HOUSE Athens 2018 πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, του Δήμου Αθηναίων, του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής και της UNESCO.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εθνική: Άνοιξε τις πόρτες της στο OPEN HOUSE Athens 2018! https://www.insurancedaily.gr/ethniki-anixe-tis-portes-tis-sto-open-house-athens-2018/