
Με μεγάλη συμμετοχή και σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις κοπής πίτας για το Διοικητικό Προσωπικό και το Παραγωγικό Δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς, απευθυνόμενος στο σύνολο των προσκεκλημένων, προχώρησε στην αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε, επισημαίνοντας ότι παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν, το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην πρόσκληση της διοίκησης για ενδυνάμωση της θέσης της Εταιρείας, ενώ το συνεργαζόμενο Παραγωγικό Δίκτυο (agency και πρακτορειακό) έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη του, καταγράφοντας για άλλη μια χρονιά υψηλά παραγωγικά αποτελέσματα.

Μέσα σε μία ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα οι προσκεκλημένοι των εκδηλώσεων αντάλλαξαν ευχές και συμμετείχαν σε κληρώσεις με διάφορα δώρα για αρκετούς τυχερούς.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την υπόσχεση όλων να συνεχίσουν τη δυναμική τους πορεία και κατά τη νέα χρονιά.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
1,2 εκατομμύρια σπίτια στην Αγγλία στο “έλεος” των πλημμυρών
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η Εθνική Ασφαλιστική στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας

Ακίνητα €43,4 εκατ. προς πώληση από την Εθνική Ασφαλιστική

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

6 ασφαλιστικές στη λίστα Fortune Greece 100

Tο νέο ΔΣ στην Εθνική Ασφαλιστική – Δηλώσεις Γ. Κώτσαλου & Δ. Μαζαράκη








