Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Εθνική Ασφαλιστική: «FULL-Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ»

Full Εθνική Ασφαλιστική

ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική ΚλινικήΗ ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, η Εθνική Ασφαλιστική και η Ευρωκλινική Παίδων, τρεις μεγάλοι οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον κλάδο υγείας, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο «FULL-Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ», προστατεύοντας από την πρώτη στιγμή την υγεία των νεογέννητων και στηρίζοντας τους νέους γονείς.

Η Εθνική Ασφαλιστική αποκλειστικά για τα νεογνά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ, παρέχει το παραπάνω πρόγραμμα ασφάλισης χωρίς καμιά επιβάρυνση ασφαλίστρου για τον 1ο χρόνο και σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή στην ανανέωσή του.

Παράλληλα η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με την Ευρωκλινική Παίδων μέσω του προγράμματος Full προσφέρουν στα νεογέννητα του ΡΕΑ παροχές υγείας δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας περίθαλψης με ιδιαίτερα  προνομιακούς όρους. Το πρόγραμμα αφορά νοσηλεία στην Ευρωκλινική Παίδων για το πρώτο έτος της ζωής τους και με την ανανέωσή του, η κάλυψη επεκτείνεται και στα υπόλοιπα νοσοκομεία διατηρώντας όμως τα ειδικά προνόμια στο Ειδικά Συμβεβλημένο Νοσοκομείο την Ευρωκλινική Παίδων.

Ο Πρόεδρος της Κλινικής ΡΕΑ, κ. Μητσάκος – Μπαρμπαγιάννης Κυριάκος, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρος Κωνσταντάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής, κ. Αντώνης Βουκλαρής, ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση: Το πρόγραμμα «FULL- Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ», μέσω της συνεργασίας της Εθνικής Ασφαλιστικής και της Ευρωκλινικής Παίδων αποτελεί στην ουσία ένα δώρο υγείας για τα παιδιά που γεννιούνται στη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική.

Στόχος και των τριών συνεργαζόμενων οργανισμών είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας για κάθε νεογνό από την πρώτη στιγμή της γέννησής του!».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + 19 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εθνική Ασφαλιστική: «FULL-Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ»! https://www.insurancedaily.gr/ethniki-asfalistiki-full-asfalisi-neognon-rea/