ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Εθνική Ασφαλιστική: Ταξίδι στη Μύκονο για τους συνεργάτες του εταιρικού δικτύου

Εθνική Ασφαλιστική

Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο βρέθηκαν από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2018 οι διακεκριμένοι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο πλαίσιο του δεύτερου ετήσιου ταξιδιού επιβράβευσης για την επίτευξη των παραγωγικών στόχων του 2017.

Το νησί των ανέμων πρόσφερε στην ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής την ευκαιρία να περιηγηθεί στους γραφικούς οικισμούς με τα πλακόστρωτα σοκάκια και τα κατάλευκα σπίτια και να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στις εντυπωσιακές παραλίες με τα καταγάλανα νερά.

Τους συμμετέχοντες συνόδευσαν ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς, ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιώργος Ζαφείρης και πολλά στελέχη της Εταιρείας.

Το ταξίδι έκλεισε με το αποχαιρετιστήριο gala, όπου συνεργάτες και διοίκηση δεσμεύθηκαν για ακόμη υψηλότερους στόχους μέσα στο 2018 και ανανέωσαν την υπόσχεσή τους για τη συμμετοχή τους στα επόμενα ταξίδια της Εθνικής Ασφαλιστικής.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 11 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εθνική Ασφαλιστική: Ταξίδι στη Μύκονο για τους συνεργάτες του εταιρικού δικτύου! https://www.insurancedaily.gr/ethniki-asfalistiki-taxidi-sti-mykono-gia-tous-synergates-tou-eterikou-diktyou/