Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Euler Hermes
Συνεργασία με την Qatar Insurance Company


Η Euler Hermes, πρώτος Ασφαλιστής Πιστώσεων διεθνώς και μέλος του Ομίλου Allianz, υπέγραψε Σύμφωνο Συνεργασίας με την Qatar Insurance Company και τις Θυγατρικές της εταιρίες στο Ομάν και το Κουβέιτ, με σκοπό την παροχή Υπηρεσιών Ασφάλισης Πιστώσεων στις τρεις αυτές χώρες.

Χάρη στη Συνεργασία αυτή και τις συμφωνίες Αντασφάλισης, οι Εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο Κατάρ, το Ομάν και το Κουβέιτ θα ωφεληθούν από την Ασφάλιση Πιστώσεων, μία Ευέλικτη και Αποτελεσματική λύση για την Προστασία των Επιχειρήσεων έναντι των Εμπορικών Πιστωτικών Κινδύνων. Παράλληλα, οι Ασφαλισμένες Εταιρίες θα μπορούν να βασίζονται στη Γνώση και την Εμπειρία Αναλυτών με πλήρη Επίγνωση του Τοπικού Οικονομικού Περιβάλλοντος, για την καλύτερη Διαχείριση των Εμπορικών τους Απαιτήσεων. Η έκδοση των πρώτων Συμβάσεων Ασφάλισης Πιστώσεων επιβεβαιώνει ήδη την αύξηση του Ενδιαφέροντος για Υπηρεσίες Ασφάλισης Πιστώσεων στην περιοχή του Κόλπου.

H Euler Hermes ενισχύει τώρα περαιτέρω τη Δραστηριότητά της στην περιοχή του Κόλπου, αφού είχε ήδη ανοίξει γραφείο στο Ντουμπάι στις αρχές του 2007 και έχει υπογράψει Συμβάσεις Συνεργασίας με τοπικούς Εταίρους, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας και το Μπαχρέιν.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + fourteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Euler Hermes
Συνεργασία με την Qatar Insurance Company! https://www.insurancedaily.gr/euler-hermes%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-qatar-insurance-company/