Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Eurolife ERB: Σημαντικές αποδόσεις επενδύσεων για τους πελάτες της πέτυχε και το 2013

Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου

Αλέξανδρος ΣαρρηγεωργίουΣτη Eurolife ERB Ασφαλιστική αποδεικνύουν έμπρακτα και με συνέπεια στους πελάτες και τους συνεργάτες, πως είναι ο μακροχρόνιος ασφαλιστής που αξίζει να εμπιστευτούν. Αυτό αποδεικνύεται από την επιτευχθείσα για το 2013 απόδοση των επενδύσεων των αποθεμάτων των προγραμμάτων της τα οποία έχουν συμμετοχή στο Προϊόν Υπεραπόδοσης Μαθηματικών Αποθεμάτων, της τάξης του 4,28%.

Πρωταρχικός της στόχος είναι να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής αξίας. Έτσι, βασιζόμενη στην ισχυρή κεφαλαιακή της βάση, προχωρά σε επενδυτικές επιλογές που ακόμα και μέσα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον έχουν ως αποτέλεσμα υψηλές αποδόσεις επιπλέον των εγγυημένων.

Όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια και συνέχεια, χαράσσοντας την κατάλληλη επενδυτική πολιτική, αξιοποιεί τις ευκαιρίες της αγοράς, ώστε να επιτυγχάνει σημαντικές επιδόσεις, μένοντας πιστή στις υποσχέσεις της και διασφαλίζοντας πρόσθετες εξαιρετικές αποδόσεις για τους πελάτες. Ο τρόπος υπολογισμού του ποσού υπεραπόδοσης, είναι συνοπτικά το ποσοστό της επιτευχθείσας απόδοσης (μετά την αφαίρεση του εγγυημένου τεχνικού επιτοκίου, των εξόδων και των φόρων) που εφαρμόζεται στο επενδυόμενο απόθεμα.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου σημείωσε με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων: «Βαδίζουμε προς την επόμενη ημέρα με αισιοδοξία και σιγουριά και προσβλέπουμε σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα ώστε οι ασφαλισμένοι και οι συνεργάτες μας να επιβεβαιώνονται για την επιλογή τους. Όλοι εμείς οι άνθρωποι της Eurolife δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό γι’ αυτό το σκοπό.»


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty + twelve =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Eurolife ERB: Σημαντικές αποδόσεις επενδύσεων για τους πελάτες της πέτυχε και το 2013! https://www.insurancedaily.gr/eurolife-erb-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b4%cf%8c%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%b4%cf%8d%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-%ce%b3/