ΥΓΕΙΑ

Ευρωκλινική Αθηνών: Ο Δρ Δημοσθένης Κατρίτσης διακρίθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο

BMA Medical book awards

Ο Δρ Δημοσθένης Κατρίτσης, Διευθυντής του Τμήματος Επεμβατικής Καρδιολογίας και Ηλεκτροφυσιολογίας της Ευρωκλινικής Αθηνών διακρίθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο για το συγγραφικό έργο του «Clinical Cardiology: Current Practice Guidelines» στα Medical Book Awards 2017 στην Οξφόρδη.

Συγκεκριμένα οι οδηγίες της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας (European Heart Rhythm Association) για τις υπερκοιλιακές ταχυκαρδίες, (Clinical Cardiology: Current Practice Guidelines) που δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο του 2016, βρίσκονται πλέον ανάμεσα στα 5 καλύτερα ιατρικά συγγράμματα παγκοσμίως. Ο Δρ Δημοσθένης Κατρίτσης προέδρευε της διεθνούς συγγραφικής ομάδας ιατρών και επιστημόνων, από χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας.

Ο Δρ Κατρίτσης,MD, PhD, FRCP, FESC, FACC, είναι διδάκτωρ των Πανεπιστημίων Αθηνών και Λονδίνου, μέλος του Βρετανικού Κολλεγίου Παθολόγων, επίτιμος Διευθυντής Καρδιολογίας στο StThomas’ Hospital, London, επισκέπτης καθηγητής του City University του Λονδίνου και μέλος του Faculty της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Harvard (Harvard Medical School), με τίτλο Lecturer on Medicine.

Το Τμήμα Επεμβατικής Καρδιολογίας και Ηλεκτροφυσιολογίας, της Ευρωκλινικής, το οποίο διευθύνει και είναι διεθνώς γνωστό για την ερευνητική του δραστηριότητα, παρέχει πλήρες φάσμα επεμβατικών καρδιολογικών πράξεων, όπως στεφανιογραφιών και αγγειοπλαστικών, ablation αρρυθμιών και εμφύτευση βηματοδοτών και απινιδωτών, βαλβιδοπλαστικών, εμφύτευση αορτικών βαλβίδων και άλλων επεμβάσεων σε δομικές καρδιολογικές παθήσεις.

Ο κ. Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής δήλωσε: «Η αναγνώριση της προεδρίας του Δρ Κατρίτση στην ομάδα αυτή και η ένταξη του ιατρικού συγγράμματος στα 5 καλύτερα παγκοσμίως είναι εξαιρετικά τιμητική και ενδεικτική της ποιότητος των παρεχόμενων Ιατρικών υπηρεσιών στην Ευρωκλινική αλλά και του καταξιωμένου επιστημονικού προσωπικού».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ευρωκλινική Αθηνών: Ο Δρ Δημοσθένης Κατρίτσης διακρίθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο! https://www.insurancedaily.gr/evrokliniki-athinon-o-dr-dimosthenis-katritsis-diakrithike-se-pagkosmio-epipedo/