Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια Εταιρική Διακυβέρνηση

Ευρωπαϊκή Πίστη

Το 2ο Βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Διακυβέρνηση», απέσπασε η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ στην εκδήλωση «Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα 2016» που διοργάνωσε για 14η συνεχή χρονιά το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου και είχε ως στόχο, βάσει της ψηφοφορίας που πραγματοποίησαν οι αναγνώστες του περιοδικού, να αναδείξει και να βραβεύσει τις εταιρείες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και της ελληνικής οικονομίας γενικότερα.

Το Βραβείο παρέλαβε το Μέλος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών της Εταιρείας, Στέφανος Βερζοβίτης, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Για την Ευρωπαϊκή Πίστη το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση των αρχών της Εταιρικής Διακυβέρνησης που εδώ και 40 χρόνια εφαρμόζει. Άλλωστε, για όλους εμάς στην Ευρωπαϊκή Πίστη, οι αρχές της Εταιρικής Διακυβέρνησης αποτελούν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της Εταιρείας, ένα ενιαίο σύνολο κανόνων, μέσω των οποίων επιτυγχάνεται χρηστή και αποτελεσματική διοίκηση της Εταιρείας, με αποδοτική χρησιμοποίηση των διαθέσιμων παραγωγικών πόρων καθώς και διαφάνεια στις εταιρικές λειτουργίες, προς το μακροπρόθεσμο συμφέρον όλων των εμπλεκομένων».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + thirteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια Εταιρική Διακυβέρνηση! https://www.insurancedaily.gr/evropaiki-pisti-40-chronia-eteriki-diakyvernisi/