Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ενημερωτικές Συναντήσεις Δικτύου Πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα

Ευρωπαϊκή Πίστη

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, πάντα δίπλα στο Δίκτυο Συνεργατών της, έχει προγραμματίσει μια σειρά από Ενημερωτικές Συναντήσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στόχος των συναντήσεων είναι η ενημέρωση των Συνεργατών αναφορικά με την στρατηγική ανάπτυξης της Εταιρίας αποκλειστικά μέσω του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, η προστασία των χαρτοφυλακίων των Συνεργατών και η διάθεση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η πρώτη πόλη που θα πραγματοποιηθούν οι Ενημερωτικές Συναντήσεις είναι η Πάτρα και θα ακολουθήσουν οι πόλεις της Ξάνθης, της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας και του Ηρακλείου Κρήτης. Οι συναντήσεις θα ολοκληρωθούν με την Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Οι θεματικές ενότητες των συναντήσεων θα είναι οι εξής:

  • Αλλαγή Συστήματος Πωλήσεων
  • Παροχές προς το Δίκτυο Πωλήσεων
  • Παρουσίαση νέων ασφαλιστικών προγραμμάτων
  • Ο ρόλος και η αξία του ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή στο νέο ψηφιακό περιβάλλον
  • Βραβεύσεις Συνεργατών

Με τις συγκεκριμένες Ενημερωτικές Συναντήσεις, η Ευρωπαϊκή Πίστη ενισχύει την επικοινωνία της με το Δίκτυο Πωλήσεων της σε ολόκληρη την Ελλάδα, αποδεικνύοντας παράλληλα με έμπρακτο τρόπο ότι βρίσκεται δίπλα στους Συνεργάτες της.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ευρωπαϊκή Πίστη: Ενημερωτικές Συναντήσεις Δικτύου Πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα! https://www.insurancedaily.gr/evropaiki-pisti-enimerotikes-synantisis-diktyou-poliseon-se-oli-tin-ellada/