Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ευρωπαϊκή Πίστη: Εξόφληση Ασφαλίστρων μέσω της Πανευρωπαϊκής Υπηρεσίας MyBank

Ευρωπαϊκή Πίστη

Η Ευρωπαϊκή Πίστη στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους της, ανακοινώνει την υιοθέτηση και εφαρμογή της υπηρεσίας «MyBank», της ολοκληρωμένης πανευρωπαϊκής λύσης ηλεκτρονικών πληρωμών.

Μέσω του MyBank όλοι οι ασφαλισμένοι της Εταιρείας μπορούν πλέον να πραγματοποιούν την εξόφληση του συμβολαίου τους με χρέωση του τραπεζικού τους λογαριασμού σε πραγματικό χρόνο και με μηδενικό κόστος, χωρίς τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Η υπηρεσία MyBank είναι διαθέσιμη σε όλους τους κατόχους Internet Banking και η διαδικασία είναι απλή: Ο χρήστης επισκέπτεται το www.europaikipisti.gr και πιο συγκεκριμένα την εφαρμογή Online Pay στην ενότητα My Services, επιλέγει ως τρόπο πληρωμής την υπηρεσία MyBank και μεταφέρεται στο περιβάλλον e – banking της Τράπεζάς του για να ολοκληρώσει την πληρωμή.

Με την υιοθέτηση της υπηρεσίας MyBank, η Ευρωπαϊκή Πίστη συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις συνεχόμενα μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών, ενσωματώνοντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές στη λειτουργία της.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + 6 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ευρωπαϊκή Πίστη: Εξόφληση Ασφαλίστρων μέσω της Πανευρωπαϊκής Υπηρεσίας MyBank! https://www.insurancedaily.gr/evropaiki-pisti-exoflisi-asfalistron-meso-tis-panevropaikis-ypiresias-mybank/