Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ευρωπαϊκή Πίστη: “True Leader” εταιρεία για 6η συνεχόμενη χρονιά

True Leaders

Η Ευρωπαϊκή Πίστη βραβεύτηκε για έκτη χρονιά ως “True Leader” εταιρεία, στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP GROUP “True Leaders”, αποτελώντας μία εκ των 11 επιχειρήσεων που λαμβάνουν αυτή την διάκριση κάθε χρόνο.

Συνεχίζοντας ανελλιπώς να βραβεύεται από την καθιέρωση του θεσμού, η Ευρωπαϊκή Πίστη διακρίθηκε ως μια από τις 72 καλύτερες επιχειρήσεις – ηγέτες στην Ελληνική αγορά, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα αποτελέσματα των εταιρειών για το οικονομικό έτος 2015, ικανοποιώντας για έκτη συνεχόμενη χρονιά και τις τέσσερις προϋποθέσεις βράβευσης: Κερδοφορία, Αύξηση Προσωπικού, υψηλό Rating πιστοληπτικής ικανότητας και διακεκριμένη θέση της εταιρείας στον κλάδο που δραστηριοποιείται.

Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου της Εταιρείας, κ. Ν. Χαλκιόπουλος, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι καθώς για 6η συνεχή χρονιά  βρισκόμαστε ανάμεσα στους Ηγέτες της Ελληνικής οικονομίας. Η ανάδειξή μας ως “True Leader” εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια, είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης των πελατών και των μετόχων μας, αλλά και της συλλογικής προσπάθειας της Διοίκησης, του ανθρώπινου δυναμικού και του Δικτύου Πωλήσεων. Η Διοίκηση της Εταιρείας θα συνεχίσει να ακολουθεί τους στρατηγικούς, οικονομικούς και λειτουργικούς της στόχους, οι οποίοι προσανατολίζονται στη συνέχιση της αναπτυξιακής και επιτυχημένης πορείας των τελευταίων ετών».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + 14 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ευρωπαϊκή Πίστη: “True Leader” εταιρεία για 6η συνεχόμενη χρονιά! https://www.insurancedaily.gr/evropaiki-pisti-true-leader-eteria-gia-6i-synechomeni-chronia/