Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ευρώπη Ασφαλιστική: Η ισορροπημένη, εξωστρεφής & ποιοτική εταιρεία

Μακρόπουλος Νίκος

Μακρόπουλος ΝίκοςΓια να καταλάβει κάποιος τη φιλοσοφία και τη λειτουργία της Εταιρείας θα πρέπει να ενδιαφερθεί πρώτα για τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλό της, τον κ. Νίκο Μακρόπουλο.

Η σφραγίδα αυτού του ανθρώπου είναι ορατή και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Όχι με την έννοια της συγκεντρωτικής και μονοπρόσωπης διοίκησης, της επιβολής της προσωπικής του άποψης, αλλά με την έννοια της διαμόρφωσης ξεκάθαρης εταιρικής κουλτούρας και την τήρηση κανόνων συμπεριφοράς και λειτουργίας.

Η ικανότητά του να ανακαλύπτει και να προσελκύει κοντά του ικανούς ανθρώπους, άξια και αποτελεσματικά στελέχη, έχει καταστήσει την Εταιρεία ένα θησαυροφυλάκιο γνώσης και διαδικασιών. Με ζηλευτή ιστορία, εμπειρία και προσήλωση στις ασφαλίσεις περιουσίας και στην κάλυψη ευθυνών προς τρίτους, η Εταιρεία επιβεβαιώνει καθημερινά τη φερεγγυότητα των εργασιών της προς την επιχειρηματική κοινότητα. Υπήρχε δε τέτοια εξειδίκευση και ταύτιση με το χώρο αυτόν που η υπόλοιπη αγορά ξαφνιάστηκε όταν πριν από δυο-τρία χρόνια η Εταιρεία στράφηκε πιο ενεργά και στο retail, κυρίως μέσω του κλάδου ασφάλισης οχημάτων. Και εκεί όμως, η προσέγγιση έγινε με τέτοιον τρόπο που πέτυχε και δεν αλλοίωσε το προφίλ της Εταιρείας.

Τρεις είναι οι σταθμοί στην τριαντάχρονη ζωή της Εταιρείας. Ο πρώτος, φυσικά η ίδρυσή της το 1985 από ισχυρό ασφαλιστικό όμιλο της Μεγάλης Βρετανίας. Ο δεύτερος, η απόκτηση του συνόλου των μετοχών της από τον κ. Νικόλαο Μακρόπουλο. Ο τρίτος, η είσοδος το 1998 στο μετοχικό κεφάλαιο, με μειοψηφική συμμετοχή, η Εθνική Ασφαλιστική, θυγατρική εταιρεία του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, αναγνωρίζοντας, έμπρακτα, το κύρος και τη φερεγγυότητα της Εταιρείας, όπως και την αναπτυξιακή της προοπτική. Από τότε, η Ευρώπη Α.Ε.Γ.Α. δεν έχει σταματήσει να αναπτύσσεται κερδοφόρα, επί υγιών βάσεων, κερδίζοντας μερίδια αγοράς και εξασφαλίζοντας σε κάθε εταιρική χρήση υπερεπαρκή τεχνικά αποθέματα και περιθώρια φερεγγυότητας.

Δυνατό σημείο της Ευρώπη Α.Ε.Γ.Α. το δίκτυό της. Το μεγαλύτερο μέρος του πιστό επί σειρά ετών και οι νέοι συνεργάτες της τελευταίας τριετίας επιλεγμένοι επαγγελματίες. Η Εταιρεία επενδύει στους ανεξάρτητους διαμεσολαβητές και η εξειδίκευσή της στους μεγάλους και στους επιχειρηματικούς κινδύνους προσελκύει σοβαρούς Μεσίτες και οργανωμένους Πράκτορες. Ένα ποιοτικό δίκτυο και με ποσοτικά αποτελέσματα. Παράλληλα, η διαχρονική παρουσία της Εθνικής Ασφαλιστικής διακριτική ως προς την καθημερινή λειτουργία αλλά και τη στρατηγική της Εταιρείας, ουσιαστική όμως ως προς τη φερεγγυότητα και το κύρος που προσδίδει.

Η Ευρώπη Α.Ε.Γ.Α. γνωρίζει προς τα πού βαδίζει. Προς την ισχυρή παρουσία της στη νέα αγορά που διαμορφώνεται. Και μαζί της, οι Πελάτες της, οι Συνεργάτες της, τα Στελέχη της και οι Εργαζόμενοι σε αυτήν.

Για περισσότερα επισκεφτείτε το asfalistikomarketing.gr


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ευρώπη Ασφαλιστική: Η ισορροπημένη, εξωστρεφής & ποιοτική εταιρεία! https://www.insurancedaily.gr/evropi-a-e-g-a-i-isorropimeni-exostref/