Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Χορηγός του 14ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις

Ο κ. Ν. Μακρόπουλος δίνει την εκκίνηση.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ν. Μακρόπουλος ανάμεσα στα 4 αυτοκίνητα που έφεραν το λογότυπο της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ν. Μακρόπουλος ανάμεσα στα 4 αυτοκίνητα που έφεραν το λογότυπο της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική.

Με τον καλύτερο τρόπο πέρασε στην ιστορία το 14ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, στο οποίο για άλλη μία χρονιά ήταν χορηγός η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική.

Η Εταιρεία, μεταξύ άλλων, «έντυσε» με το λόγοτυπό της 4 συνολικά αυτοκίνητα: ένα TRIUMPH GT6 με οδηγό τον Τόλη Παπανίκο και συνοδηγό τον Θοδωρή Χατζηγιάννη, ένα TRIUMPH 6 με οδηγό τον Γιάννη Καρούμπα και συνοδηγό τον Βασίλη Δαλκαφούκη που κατέλαβε και την 5η θέση στη γενική κατάταξη, ένα TRIUMPH SPITFIREMK1 με οδηγό και συνοδηγό τον Δημήτρη Καραδήμα και τη Βασιλική Μπουλούκου και μία PORSCHE 911T με οδηγό τον Δημήτρη Χανιώτη και συνοδηγό τον Τάσο Αρωνίτη.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική είχε και φέτος την χαρά και την τιμή να δώσει τρεις εκκινήσεις στο ιστορικό ράλλυ, το οποίο ήταν από τα πλέον επιτυχημένα της διοργάνωσης, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν κατά την πρώτη ημέρα του αγώνα.

Ο φετινός αγώνας περιελάμβανε αρκετές καινοτομίες, ικανοποιώντας τα πληρώματα που είχαν την ευκαιρία να διέλθουν από γνώριμες ειδικές παλαιότερων δεκαετιών.

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, συνεισέφερε τόσο ουσιαστικά, όσο και πρακτικά στην άψογη διεξαγωγή της τριήμερης δοκιμασίας, αφού εκτός από τη χορηγική συνεισφορά της, «εξόπλισε» τους 198 οδηγούς και συνοδηγούς των 99 ιστορικών αυτοκινήτων που συμμετείχαν, με την κάρτα V.I.P. Assistance FIRSTAID, καλύπτοντας την διακομιδή τους είτε με επίγεια (ασθενοφόρο) είτε με εναέρια (ελικόπτερο, αεροπλάνο) μέσα και για όλα τα επείγοντα περιστατικά υγείας (είτε λόγω ατυχήματος είτε λόγω ασθένειας) κατά την διάρκεια του αγώνα.

Η κάρτα VIP ASSISTANCE FIRSTAID και το FIRSTAID KIT που δόθηκε στα πληρώματα όλων των αυτοκινήτων που συμμετείχαν στον αγώνα.

Η κάρτα VIP ASSISTANCE FIRSTAID και το FIRSTAID KIT που δόθηκε στα πληρώματα όλων των αυτοκινήτων που συμμετείχαν στον αγώνα.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του 14ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις ήταν ο “Pedro”, που πέτυχε τη δεύτερή του νίκη στο συγκεκριμένο αγώνα, ύστερα από την επικράτησή του το 2012.

Όπως τόνισε ο κ. Ν. Μακρόπουλος «το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, αποτελεί έναν από τους πλέον ευγενείς αγώνες αυτοκινήτων διεθνώς και δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις των τεσσάρων τροχών να απολαύσουν συλλεκτικά μοντέλα τόσο σε ειδικές όσο και σε συμβατικές διαδρομές. Η Ευρώπη Ασφαλιστική, είχε εφέτος διπλό χορηγικό ρόλο, αφού μέσω της πρωτοποριακής κάρτας VIP Αssistance FIRSTAID, αλλά και ενός σετ «Πρώτων Βοηθειών»προσέφερε στα πληρώματα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες βοήθειας, κάνοντας έτσι τον αγώνα ακόμη πιο ασφαλή και πιο ανοιχτό σε ακόμη περισσότερες συμμετοχές».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Χορηγός του 14ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις! https://www.insurancedaily.gr/evropi-asfalistiki-chorigos-tou-14ou-ist/