Σύνταξη - Αποταμίευση Ειδήσεις & Νέα

Εξαιρετικές αποδόσεις για τα αμοιβαία κεφάλαια της Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών, τα αμοιβαία κεφάλαια της Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ πέτυχαν εξαιρετικές αποδόσεις ανεβαίνοντας στις πρώτες θέσεις των κατηγοριών τους και ξεχωρίζοντας από τα υπόλοιπα αμοιβαία κεφάλαια της εγχώριας αγοράς.

Ειδικότερα, αξιοσημείωτη απόδοση στα Μετοχικά Ελλάδας, κατέγραψε το Α/Κ Allianz Επιθετικής Στρατηγικής 51,34% κλείνοντας το έτος στην πρώτη θέση ανάμεσα σε 41 αμοιβαία κεφάλαια και με τη μέση απόδοση της κατηγορίας να κυμαίνεται σε 38,72%.

Στα Μεικτά Αμοιβαία Κεφάλαια, το Allianz Μεικτό Εσωτερικού έκλεισε με απόδοση 44,06% για το 2019, επίσης πρώτο στην κατηγορία του ανάμεσα σε 45 Α/Κ και με τη μέση απόδοση της κατηγορίας να κυμαίνεται σε 22,57%.

Ομοίως και το Α/Κ Allianz Ομολογιών Ευρώ Περιφέρειας διακρίθηκε και αυτή τη χρονιά, πρώτο στην κατηγορία Ομολογιακά Διεθνή Α/Κ καταγράφοντας απόδοση 29,01% όταν ο μέσος όρος της κατηγορίας διαμορφώθηκε σε 3,75%. Το Α/Κ Allianz Ομολογιών Ευρώ Περιφέρειας κατετάγη πρώτο στην κατηγορία Ομολογιακά Διεθνή Α/Κ και στην τριετία 1/1/2017-31/12/2019 καταγράφοντας απόδοση 73,53% όταν ό μέσος όρος της κατηγορίας διαμορφώθηκε σε 5,26%.

Τέλος, το Allianz Μετοχών Αναπτυσσόμενων Αγορών ΕΜΕΑ διακρίθηκε και το 2019 καθώς κατετάγη τρίτο στην κατηγορία Μετοχικά Α/Κ Αναπτυσσόμενων Αγορών καταγράφοντας απόδοση 14,11%.

Για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις, οι διαχειριστές της Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ, βραβεύθηκαν στα φετινά Fund Managers’ Awards, διοργάνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Μεριδιούχων Αμοιβαίων Κεφαλαίων & Ομολόγων (ΠΕΜΑΚΟ), όπου αναδείχθηκαν οι καλύτεροι διαχειριστές Αμοιβαίων Κεφαλαίων της αγοράς για το 2019.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − fourteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εξαιρετικές αποδόσεις για τα αμοιβαία κεφάλαια της Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ! https://www.insurancedaily.gr/exairetikes-apodoseis-gia-ta-amoivai/