Ασφαλιστικές Ειδήσεις

EXIN: Ο Όμιλος έχει διασφαλίσει κεφάλαια για την ανάπτυξη στην Ελλάδα


Καμία απολύτως επιρροή στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ομίλου της EXIN δεν έχει η υπόθεση θυγατρικής εταιρείας του ομίλου στην Ελβετία.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο όμιλος στην οποία επισημαίνει ότι η EXIN παραμένει “σταθερά εστιασμένη στην επιχειρηματική ανάπτυξη της Εθνικής Ασφαλιστικής από την ημέρα που προχώρησε στην εξαγορά” του μεγαλύτερου μεριδίου της θυγατρικής της ΕΤΕ.

Σύμφωνα με τον Matt Fairfield επικεφαλής του Ομίλου ΕΧΙΝ “είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τις εταιρίες μας στην Ελλάδα, που αποτελούν γόνιμο έδαφος για ανάπτυξη συνεργιών με τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα”. Και προσθέτει “εργαζόμαστε εντατικά για την επόμενη φάση της μετεξέλιξης τόσο της Εθνικής Ασφαλιστικής όσο και της AIG Ελλάς. Ο Όμιλος EXIN έχει διασφαλίσει και δεσμεύσει κεφάλαια που ξεπερνούν τις ανάγκες του υπάρχοντος και μελλοντικού χαρτοφυλακίου”.

Όπως αναφέρει ο όμιλος “δε σχολιάζει τη συνεχιζόμενη νομική διαδικασία αναφορικά με υπόθεση θυγατρικής της στην Ελβετία που καλύπτεται δημοσιογραφικά από τα ΜΜΕ.

Η υπόθεση αυτή δεν έχει καμία απολύτως σχέση και δεν επηρεάζει τις άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ομίλου ούτε τις επερχόμενες εξαγορές. Εστιάζουμε στην οικοδόμηση συνεργασιών με όλους τους εταίρους μας για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών μας στο μέλλον”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
EXIN: Ο Όμιλος έχει διασφαλίσει κεφάλαια για την ανάπτυξη στην Ελλάδα! https://www.insurancedaily.gr/exin-o-omilos-echi-diasfalisi-kefalea-gia-tin-anaptyxi-stin-ellada/