
Η Κα Άννα Βλάχου αναλαμβάνει τα καθήκοντα Τεχνικής Διευθύντριας και την καθοδήγηση των πραγματογνωμόνων της εταιρίας.
Η Κα ‘Αννα Βλάχου είναι πιστοποιημένη πραγματογνώμων FUEDI ELAE, διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πολυτεχνείου Πατρών και απόφοιτος του ετήσιου προγράμματος ασφαλιστικών σπουδών EXECUTIVE DEVELOPMENT in INSURANCE – EDI 2016 του ΕΙΑΣ.
Η νέα Τεχνική διευθύντρια διαθέτει 15ετή προϋπηρεσία και ειδικές γνώσεις στην διαχείριση διεθνών και πολυσύνθετων ζημιών όλων των γενικών ασφαλιστικών κλάδων, ενώ διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα και την ενέργεια για να καθοδηγήσει και να αναπτύξει την ομάδα των πραγματογνωμόνων.
Ο κ. Σταύρος Δημόπουλος Γενικός Διευθυντής της Experteam δήλωσε σχετικά «Παραμένουμε προσηλωμένοι στην ποιότητα και στην καινοτομία των υπηρεσιών μας και η επιλογή της Άννας Βλάχου να καθοδηγήσει την Τεχνική Διεύθυνση εγγυάται την επίτευξη των στόχων μας».
Η κα Ντία Κοντοπίδου, Υπεύθυνη Ποιότητας της Εxperteam δήλωσε σχετικά «Από το 2000 είμαστε η πρώτη εταιρία πραγματογνωμόνων στην Ελλάδα με στελέχη που διαθέτουν πιστοποιημένη ασφαλιστική παιδεία. Η Αννα Βλάχου είναι ανάμεσα στις τρεις πρώτες γυναίκες πραγματογνώμονες που έλαβαν τον τίτλο FUEDI ELAE και έχουμε τη σιγουριά πως θα εισφέρει δυναμικά στον ασφαλιστικό θεσμό.»
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Έπεσαν οι υπογραφές ΕΤΕ - Allianz
Delta & Brokers: Ταξίδι επιβράβευσης στην Κίνα
Cover Insurance & Eurolife FFH: Επιβραβεύοντας την επιτυχία, επενδύοντας στους ανθρώπους
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Νέα δεδομένα για την ασφαλιστική αγορά φέρνει η χρήση των ΕΠΗΟ

Έπεσαν οι υπογραφές ΕΤΕ - Allianz

Euroins: Η Fitch αναβάθμισε την προοπτική της σε θετική

The Sandwich generation: Πώς η ασφάλιση «αποσυμπιέζει» τη γενιά που στηρίζει τους πάντες

Europi Holdings: Πέρασαν στην Aktorstone τα ακίνητα «CAMPUS» έναντι €45,55 εκ.

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής


















