Ασφάλιση Υγείας Ειδήσεις & Νέα

«FAMILY HEALTH», θωρακίζει την υγεία σας

logo blue Aigaion

H BLUE AIGAION ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε. μετά την ανάληψη του χαρτοφυλακίου των ναυτασφαλίσεων της ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και με πάροχο ασφαλίσεως την εταιρεία VELOS INSURANCE SERVICES LIMITED στο Λονδίνο, έρχεται τώρα να προσθέσει ένα νέο Κλάδο ασφάλισης στις δραστηριότητές της, τον Κλάδο Υγείας.

Σε αυτό το πλαίσιο η Εταιρεία αντιλαμβανόμενη πλήρως τις αυξανόμενες ανάγκες που προκύπτουν στον τομέα υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας, την ανεπάρκεια παροχής ιατρικής φροντίδας των δημόσιων νοσηλευτικών ιδρυμάτων, τη συγκράτηση δαπανών του ΕΟΠΥΥ στο σύστημα πρωτοβάθμιας περίθαλψης, που περιορίζουν ακόμη περισσότερο το δικαίωμα του ασφαλισμένου για επισκέψεις σε διαγνωστικά κέντρα και ιδιωτικά θεραπευτήρια το μεγάλο αριθμό ανασφάλιστων πολιτών και τέλος το πολύ μεγάλο ποσοστό ανεργίας, δημιούργησε και παρέχει το «FAMILY HEΑLTH», ένα νέο προϊόν πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης «FAMILY HEΑLTH» παρέχει στα μέλη του ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλη την Ελλάδα, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και αποκλειστικά προνόμια όπως:

  • Ιατρική φροντίδα με αξιοπρέπεια και άριστη εξυπηρέτηση μόνο με ένα τηλεφώνημα στο συντονιστικό κέντρο, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες, 365 ημέρες τον χρόνο.
  • Απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις με δυνατότητα πρόσβασης σε πανελλαδικό δίκτυο, αυστηρά επιλεγμένων, ανεξάρτητων Κλινικών, Διαγνωστικών Κέντρων, Πολυιατρείων και Ιδιωτικών Ιατρείων, όλων των ειδικοτήτων.
  • Δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες πρόληψης (check up) (αιματολογικό, οφθαλμολογικό και οδοντιατρικό έλεγχο)
  • Κάλυψη υπηρεσιών υγείας σε άτομα που δεν είναι ενταγμένα στον κοινωνικό φορέα ασφάλισης και αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών στους ήδη ασφαλισμένους.
  • Κάλυψη Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας από ατύχημα στον Λήπτη Ασφάλισης.

Με τις υπηρεσίες που παρέχει το «FAMILY HEΑLTH» φροντίζει για το υψηλό επίπεδο ιατρικών υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους θωρακίζοντας την υγεία τους και την αξιοπρέπειά τους.

Το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης «FAMILY HEΑLTH» προωθείται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας BROKERS UNION Μεσίτες Ασφαλειών Α.Ε.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
«FAMILY HEALTH», θωρακίζει την υγεία σας! https://www.insurancedaily.gr/family-health-thorakizi-tin-ygia-sas/