ΕΚΕ

Feel Safe Insurance: Ημερίδα “Drive Safe”

Σ. Ζουλινάκη

Στις 3 Δεκεμβρίου 2017, η Στέλλα Ζουλινάκη σύμβουλος ασφαλειών, ιδρύτρια της Feel Safe Insurance, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και μέλος της ομάδας κοινωνικής δράσης “Hopeaholics”, επισκέφτηκε το Γενικό Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτο Φιλιππάκο, με σκοπό να ζητήσει τη συμβολή του στην Ημερίδα που διοργανώνεται από το εξειδικευμένο portal αυτοκινήτου autogreeknews.gr και την εταιρεία Feel Safe Insurance, στις 13-12-2017, με θέμα “Drive Safe”.

Σκοπός της παρουσίασης είναι η απόκτηση κυκλοφοριακής συνείδησης και η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Τα τροχαία ευθύνονται για 2 εκατομμύρια τραυματίες, 350.000 ανάπηρους και 120.000 νεκρούς στην Ελλάδα τα τελευταία πενήντα χρόνια. Τα παραπάνω στατιστικά σοκάρουν και υπήρξαν η αφορμή για την πρωτοβουλία της επικείμενης Ημερίδας που θέλει να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό ενόψει μάλιστα της εξόδου των γιορτινών ημερών.

Ο κ. Φιλιππάκος, ανώτατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και Τακτικός Καθηγητής στην Αστυνομική Ακαδημία ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη ευαισθησία στο κάλεσμα και συντόνισε την ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ελευθεράκη, Διευθυντή Διεύθυνσης Τροχαίας Αστυνόμευσης / ΑΕΑ, ο οποίος θα είναι και προσκεκλημένος εισηγητής.

Η Ημερίδα θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Airotel Stratoς Vassilikos 6-8 μ.μ.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − eleven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Feel Safe Insurance: Ημερίδα "Drive Safe"! https://www.insurancedaily.gr/feel-safe-insurance-imerida-drive-safe/