ERGO

Finansbank: Η ΕΤΕ βρίσκεται σε επαφές με επενδυτές

Sofos Insurance
Finansbank: Η ΕΤΕ βρίσκεται σε επαφές με επενδυτές

finansbank1Συζητήσεις με πιθανούς επενδυτές, ώστε να εξετάσει εναλλακτικές στρατηγικές για την Finansbank, θα πραγματοποιήσει η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, όπως μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο ανακοίνωση της Finansbank στο χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, πηγές με γνώση του θέματος ανέφεραν στο Reuters ότι η Qatar National Bank, η τουρκική Garanti Bank και η Fibabanka έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν σε πιθανή πώληση της Finansbank.

Μία εξ αυτών επισήμανε πως υπάρχει κι ένας κινεζικός όμιλος που ενδιαφέρεται επίσης για την πώληση ποσοστού της τουρκικής θυγατρικής της ΕΤΕ.

Η Εθνική Τράπεζα είχε αρνηθεί να σχολιάσει ένα δημοσίευμα που ανέφερε ότι είχε δεχθεί πρόταση από την Qatar National Bank, που αποτιμούσε την Finansbank στα 3 δισ. ευρώ.

Σχόλια

Φόρτωση...
Interlife

Newsletter

Λάβετε τα τελευταία νέα στο email σας

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121