ERGO

Fitch: Αρνητικές οι προοπτικές του κλάδου Ζημιών στη Γαλλία

Στην υποβάθμιση των προβλέψεων για τον κλάδο Ασφαλίσεων Ζημιών στη Γαλλία προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Fitch, κάνοντας λόγο για επιδείνωση της παραγωγής ασφαλίστρων και της κερδοφορίας μέσα στο 2016. Όπως ανακοίνωσε η Fitch Ratings, το outlook για τον γαλλικό κλάδο ασφαλίσεων Ζημιών υποβαθμίζεται σε «αρνητικό» από «σταθερό», αντικατοπτρίζοντας το ποσοστό των εταιρικών αξιολογήσεων με «σταθερό» [...]

AllSafe
Fitch: Αρνητικές οι προοπτικές του κλάδου Ζημιών στη Γαλλία

fitch4Στην υποβάθμιση των προβλέψεων για τον κλάδο Ασφαλίσεων Ζημιών στη Γαλλία προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Fitch, κάνοντας λόγο για επιδείνωση της παραγωγής ασφαλίστρων και της κερδοφορίας μέσα στο 2016.

Όπως ανακοίνωσε η Fitch Ratings, το outlook για τον γαλλικό κλάδο ασφαλίσεων Ζημιών υποβαθμίζεται σε «αρνητικό» από «σταθερό», αντικατοπτρίζοντας το ποσοστό των εταιρικών αξιολογήσεων με «σταθερό» outlook.

Η Fitch προβλέπει ότι η παραγωγή ασφαλίστρων του κλάδου Ζημιών θα σημειώσει ανάπτυξη 2,6% το 2015, αλλά το 2016 θα ενισχυθεί κατά μόλις 1,6%.

«Ο ανταγωνισμός τόσο στα ιδιωτικά όσο και στα εμπορικά συμβόλαια είναι έντονος ενώ η άνοδος των aggregators στο διαδίκτυο, υπό τη στήριξη των ρυθμιστικών αλλαγών που επιτρέπουν στους ασφαλισμένους να ακυρώνουν συμβόλαια και μετά την ημερομηνία ανανέωσης αναμένεται να ασκήσουν πίεση στα περιθώρια και να ενισχύσουν τις πιέσεις στις τιμές», σχολιάζει η Fitch.

interasco
Carglass

Σχόλια

Φόρτωση...
HDI
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα