
Όταν η Καινοτομία γίνεται κουλτούρα, έρχεται η επιβράβευση. Τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο, καθώς μετά την διεθνή διάκριση για την Cromar από την αγορά των Lloyd’s το 2016, ήρθε και η διάκριση στην Ελλάδα.
Παρουσία 250 υψηλόβαθμων στελεχών της ασφαλιστικής και διαμεσολαβητικής αγοράς, έγινε την 1 Δεκεμβρίου 2022 η απονομή των Insurance Awards “Φίλιππος Μωράκης” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Από τις συνολικά 127 συμμετοχές, 64 γραφεία Μεσιτών & Πρακτόρων προκρίθηκαν σε πρώτη φάση και εν συνεχεία βάσει της διαγωνιστικής διαδικασίας στην τελική φάση πέρασαν 8 μεσιτικές και 8 πρακτορειακές εταιρείες ασφαλίσεων. Με σκοπό την εξασφάλιση της διαφάνειας και της αμεροληψίας του θεσμού των “Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης”, η εποπτεία της διαδικασίας διεξαγωγής του ανατέθηκε στην Grant Thornton, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ανεξάρτητων ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής η απονομή των βραβείων στους νικητές των FMIA24

13 φιναλίστ στα Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» 2023

Τα 13 μεγαλύτερα Μεσιτικά γραφεία της Ασφαλιστικής Αγοράς

Insurance Awards 2022: 6 Μεσίτες & Πράκτορες οι μεγάλοι νικητές

FMIA22: Στο Μέγαρο Μουσικής η απονομή των βραβείων στους νικητές

16 φιναλίστ στα Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» (update)

Άνοιξαν οι συμμετοχές για τα Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» 2026
















