Κοινωνική Ασφάλιση

Γ. Βρούτσης: Ένας στους τρεις οφειλέτες μπήκαν στη ρύθμιση των 120 δόσεων

Βρούτσης

Ρεκόρ σημειώθηκε στην ένταξη οφειλετών σε ρυθμίσεις στα Ταμεία. Όπως δήλωσε ο Υπ. Εργασίας, κ. Γιάννης Βρούτσης, μετά τη χθεσινή λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τις 120 δόσεις, «εντάχθηκαν στην ρύθμιση 432.599 οφειλέτες, δηλαδή περίπου το 1/3 του συνόλου των οφειλετών. Το ρυθμισμένο ποσό, σύμφωνα με συντηρητικές εκτιμήσεις του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (Κ.Ε.Α.Ο) θα κυμανθεί πάνω από 4.5 δισ. ευρώ».

Ο κ. Βρούτσης επισήμαινε πως «επιδίωξη της κυβέρνησής είναι μέσα από ένα μείγμα διαφορετικής οικονομικής πολιτικής, μειωμένων φόρων και εισφορών, με μία οικονομία που αναπτύσσεται διαρκώς, με μία αγορά εργασίας που ενισχύεται, με την ανεργία συνεχώς να αποκλιμακώνεται και, κυρίως, με ένα δίκαιο και ανταποδοτικό ασφαλιστικό σύστημα, να μην δημιουργούνται νέες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, όπως στο παρελθόν.

Η συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις του κάθε πολίτη και επιχείρησης προς το Κράτος αποτελεί τον καλύτερο και πιο ασφαλή οδηγό προς το μέλλον».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three + 11 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Γ. Βρούτσης: Ένας στους τρεις οφειλέτες μπήκαν στη ρύθμιση των 120 δόσεων! https://www.insurancedaily.gr/g-vroytsis-enas-stoys-treis-ofeiletes/