Ασφαλιστικές Ειδήσεις

GAMA Hellas, Facing the challenge. Ένα Συνέδριο διαφορετικό από τα υπόλοιπα


Απ’ όλα είχε το menu για τους 300 περίπου συνέδρους που παρακολούθησαν την περασμένη Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Φεβρουαρίου το 5ο στη σειρά Συνέδριο της GAMA Hellas – Facing the challenge – με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ).

Η αίθουσα του μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς άρχισε να γεμίζει από νωρίς. Unit, Διευθυντές και Επιθεωρητές από τις περισσότερες και μεγαλύτερες εταιρείες έκαναν την εμφάνισή τους ενώ στα πηγαδάκια που είχαν δημιουργηθεί μπορούσε κανείς να διακρίνει την ένταση αλλά και την περιέργεια του κόσμου για το συνέδριο που θα ακολουθούσε.

Η αρχή γνωστή. Άνθρωποι των εταιρειών που υποστήριξαν με τις χορηγίες τους το Συνέδριο ανέβηκαν στο βήμα για να απευθύνουν τους χαιρετισμούς τους μεταφέροντας μηνύματα ενότητας, αξία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και φυσικά της διά βίου μάθησης.

gama_pssasgama_pssasΦέτος το Συνέδριο για τους αρκετά παρατηρητικούς είχε και μια διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα. Ήταν το πρώτο συνέδριο με την στήριξη του ετήσιου συνεδρίου της GAMA International -LAMP. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ότι για πρώτη φορά το ετήσιο αυτό συνέδριο – σταθμός στην καριέρα ενός συντονιστή – έβαλε τη σφραγίδα του σε συνέδριο εκτός Αμερικής, δημιουργώντας στην ουσία τις βάσεις για το μέλλον της GAMA στη γηραιά ήπειρο και μάλιστα μέσω ελληνικής πρωτοβουλίας!

Τον κύκλο των παρουσιάσεων άνοιξε ο Πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ, Δημήτρης Γαβαλάκης, ο οποίος μίλησε για την αξία της συνεισφοράς φέρνοντας αρκετές φορές παραδείγματα από την καθημερινότητα. “Όταν όλοι σε μια ομάδα μοιράζονται τη γνώση τους τότε όλοι κερδίζουν και εξελίσσονται! Μη φοβάστε να μοιραστείτε τη γνώση σας!” δήλωσε μεταξύ άλλων και έδωσε τη σκυτάλη στον Πρόεδρο της GAMA Hellas Ιωάννη Τοζακίδη.

Ο κ. Τοζακίδης ξεκίνησε τη δική του ολιγόλεπτη παρουσίαση/χαιρετισμό με ένα συγκινητικό βίντεο σχετικά με την αξία της συμπαράστασης ενώ στη συνέχεια μίλησε για τα βιώματα ζωής και πώς αυτά – αν τα αξιοποιήσεις σωστά – μπορούν να σε στιγματίσουν για να πετύχεις στη ζωή σου ενώ στη συνέχεια προσφώνησε τους επίτιμους προσκεκλημένους του Συνεδρίου Bonnie Godsman, CEO GAMA International, Kelly Kidwell, President and CEO Pacific Advisors και Ed Deutschlander, CEO NorthstarResource Group για την τιμή που τους έκαναν να βρίσκονται και να υποστηρίζουν το Συνέδριο.

Το Συνέδριο εξελίχθηκε ομαλά με πολλές εκπλήξεις, πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και μεγάλη συμμετοχή, και τη δεύτερη μέρα όπου ο Ed Deutschlander πραγματοποίησε ένα εκπαιδευτικό εργαστήρι με θέμα τη στρατολόγηση νέων Ασφαλιστών.

Ένα διήμερο το οποίο ξεχείλιζε από γνώση, έμπνευση και προσωπικά βιώματα των ομιλητών οι οποίοι με τεράστια άνεση και μεταδοτικότητα μετέφεραν στο κοινό τους. Ένα κοινό που από νωρίς είχε βγάλει μπλοκάκια και σημείωνε παρακολουθώντας με προσοχή τα λεγόμενά τους. Μια έκρηξη γνώσεων μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες η οποία διοχετεύτηκε στην αγορά μας και πολύ πιθανό να εμφανιστεί στα επόμενα group meetings των συντονιστών.

ed_gama_pssas

Ο Ed Deutschlander

Μια διημερίδα που είχε ανάγκη η Ασφαλιστική αγορά.

Σύντομα η συντακτική ομάδα του insurancedaily.gr θα σας παρουσιάσει αποσπάσματα από τις παρουσιάσεις των ομιλητών.

Stay tuned!


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
GAMA Hellas, Facing the challenge. Ένα Συνέδριο διαφορετικό από τα υπόλοιπα! https://www.insurancedaily.gr/gama-hellas-facing-the-challenge-ena-synedrio-diaforetiko-apo-ta-ypolipa/