Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Generali: Ακόμη και όταν δεν σκέφτεστε τίποτε, κάποιος σκέφτεται για εσάς

Generali

generali pension

Κάθε φάση της ζωής μπορεί να μας προσφέρει τις δικές της ξεχωριστές απολαύσεις. Εσείς που σήμερα επενδύετε με συνέπεια και προσήλωση όλη σας την ενέργεια στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, σίγουρα οραματίζεστε ένα υψηλό επίπεδο ζωής όταν θα αποσυρθείτε από τον επαγγελματικό στίβο. Εξασφαλίστε το μέλλον που σας αξίζει, για να συνεχίσετε να γεύεστε χωρίς περιορισμούς τις χαρές της ζωής.

Το PENSION Plan σας δίνει τη δυνατότητα να διασφαλίσετε ένα πρόσθετο εισόδημα, στην ηλικία που εσείς θα αποφασίσετε. Κάντε τον αποτελεσματικό σχεδιασμό, τρόπο ζωής. Η Generali είναι πάντοτε δίπλα σας για να σας βοηθήσει να απολαύσετε ό,τι σας αξίζει.

Πολλαπλές επιλογές & ευελιξία

Οι ανάγκες μεταβάλλονται και οι απαιτήσεις αλλάζουν. Γιατί λοιπόν να μένετε εγκλωβισμένοι σε αποφάσεις που πήρατε σε συγκεκριμένο χρόνο και άλλες συνθήκες; Το PENSION Plan σας δίνει τις λύσεις ανάλογα με τις επιλογές σας.

Ζήστε τη ζωή σας όπως την έχετε ονειρευτεί

Το μόνο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα που το φτιάχνετε μόνοι σας, βάσει των απαιτήσεών σας. Το PENSION Plan ξεχωρίζει γιατί σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε το κεφάλαιό σας με πολλούς τρόπους, ξεφεύγοντας έτσι από τα στενά όρια ενός απλού συνταξιοδοτικού προγράμματος. Το PENSION Plan ως Unit Linked προϊόν, σας δίνει τη δυνατότητα να επενδύσετε δυναμικά και επιπλέον χρόνο με το χρόνο μπορείτε να καθορίζετε την επενδυτική σας στρατηγική, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για υψηλές αποδόσεις. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξτε το χρόνο καθώς και τον καλύτερο τρόπο για να εισπράξετε το κεφάλαιο όπως εσείς πιστεύετε ότι ταιριάζει στις προσωπικές σας βλέψεις.

Προνοήστε για αυτούς που αγαπάτε

Μην αφήσετε το λογαριασμό σας να χαθεί σε περίπτωση απροόπτου. Αδράξτε την ευκαιρία να μεταβιβάσετε το κεφάλαιό σας ή τη σύνταξή σας στους αγαπημένους σας ανθρώπους, εξασφαλίζοντάς τους τη δυνατότητα μιας καλύτερης ζωής.

Διασφαλίστε την ελευθερία σας με μια κίνηση! 

Το PENSION Emphasis της Generali, έρχεται να καλύψει μια σύγχρονη ανάγκη, αυτή της προστασίας ενός ήδη αποταμιευμένου κεφαλαίου. Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα μεγιστοποίησής του κεφαλαίου αυτού με χαμηλό επενδυτικό ρίσκο.

Συγκριτικό του πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι, απαλλαγμένοι από κάθε μηνιαία δέσμευση, μπορείτε μέσω μίας εφάπαξ καταβολής να θωρακίσετε την αποταμίευσή σας από εξωγενείς παράγοντες, αλλά και να τη δείτε να μεγιστοποιείται.

Η Generali, με τη δύναμη και την εγγύηση ενός παγκόσμιου οργανισμού, έχει σχεδιάσει για εσάς ένα επενδυτικό πλάνο που σας διασφαλίζει πρόσβαση στις ευρωπαϊκές χρηματαγορές. Κι όλα αυτά με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, χωρίς αποκλεισμούς, αφού η είσοδος στο πρόγραμμα ξεκινάει με ένα πολύ χαμηλό κεφάλαιο μόλις 5.000 ευρώ. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να σας χαρίσει την απόλυτη ελευθερία στη διαχείριση των χρημάτων σας. Γιατί η χωρίς περιορισμούς διαχείριση της αποταμίευσής σας είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας.

Θέλετε επιλογές και τις θέλετε τώρα!

Το PENSION Emphasis σας προσφέρει ελευθερία στην διαχείριση της αποταμίευσής σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα άμεσης ρευστοποίησης του λογαριασμού σας ή μετατροπής του σε εγγυημένη σύνταξη το χρόνο που εσείς θα επιλέξετε. Ακόμη και την επόμενη μέρα!

Η Generali αναγνωρίζει ότι κάθε ενέργεια που κάνει κανείς για να διασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο, αξίζει την καλύτερη προστασία, την οποία και σας παρέχει το PENSION Emphasis. Για να μπορείτε να χαρείτε τα αποτελέσματα των κόπων σας, όποτε εσείς το επιλέξετε και με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε.

Η σύνταξή σας…

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του PENSION Emphasis είναι η δυνατότητα μετατροπής της αξίας του λογαριασμού επένδυσης σε σύνταξη. Μετά την πάροδο 6 μηνών μπορείτε να μετατρέψετε το επενδυτικό σας πρόγραμμα σε συνταξιοδοτικό και να απολαμβάνετε μηνιαίες απολαβές, επιλέγοντας μία από τις πέντε επιλογές σύνταξης που σας προσφέρει η Generali:

  • Ισόβια, σταθερή, μηνιαία εγγυημένη σύνταξη
  • Εγγυημένη, σταθερή, μηνιαία σύνταξη ορισμένης διάρκειας (5, 10, 15, 20, 25 έτη)
  • Ισόβια, αυξανόμενη ετησίως, εγγυημένη μηνιαία σύνταξη.
  • Ισόβια, σταθερή, μηνιαία σύνταξη, μεταβιβαζόμενη στον/στην σύζυγο κατά 80% σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου μετά την έναρξη καταβολής σύνταξης
  • Ισόβια, σταθερή, μηνιαία σύνταξη, με δυνατότητα επιλογής εγγυημένης περιόδου καταβολής για 5 ή 10 χρόνια. Η επιλογή αυτή σας επιτρέπει να εισπράττετε για όλη σας τη ζωή ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα, διασφαλίζοντας ότι σε περίπτωση θανάτου η σύνταξη θα συνεχίσει να καταβάλλεται σε άτομο της επιλογής σας, μέχρι να συμπληρωθεί το χρονικό διάστημα των 5 ή 10 ετών, ανάλογα με την επιλογή σας

Επιπλέον, το PENSION Emphasis σας προσφέρει:

  • Πρόσθετη Ασφαλιστική Προστασία σε περίπτωση θανάτου από ατύχημα, για να νιώθετε ασφαλείς πέρα από κάθε ενδεχόμενο
  • Ετήσια Ενημέρωση Υπολοίπου, για να εξασφαλίσετε απόλυτη διαφάνεια και να σχεδιάσετε με σύνεση τα επόμενα βήματά σας
  • Ευέλικτη Διάρκεια χωρίς Χρονικές Δεσμεύσεις, γιατί όλα γύρω μας αλλάζουν γρήγορα, το ίδιο και εσείς.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο, με ένα από τα γραφεία του δικτύου πωλήσεων της Generali (πιέστε εδώ για τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας των γραφείων μας) ή με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 18112 ή στείλτε μας e-mail. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Generali: Ακόμη και όταν δεν σκέφτεστε τίποτε, κάποιος σκέφτεται για εσάς! https://www.insurancedaily.gr/generali-akomi-kia-otan-den-skefteste-tipote-kapoios-skeftetai-gia-esas/