
O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων στηρίζει το “Δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού” και προσέφερε ένα χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης για όλα τα παιδιά του οργανισμού, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης!
Ο ΠΣΑΣ καλεί όλους τους ανθρώπους της ασφαλιστικής αγοράς και τις ασφαλιστικές εταιρείες να προσφέρουν είδη ανάγκης για τον σημαντικό αυτόν οργανισμό. Είναι πολύ σημαντικό να προσφέρει ο καθένας ό,τι μπορεί αυτές τις άγιες ημέρες. Η προσφορά δεν είναι απαραίτητο να περιοριστεί στις ημέρες των Χριστουγέννων.
[su_quote]Αν δεν μπορείς να θρέψεις εκατό ανθρώπους, φρόντισε τουλάχιστον για έναν[/su_quote]
Μητέρα Τερέζα
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΣΑΣ και μετά από επικοινωνία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, το Δίκτυο έχει ανάγκη από τα παρακάτω είδη:
Τρόφιμα (λάδι, αλεύρι, όσπρια, κονσέρβες, ξηροί καρποί, τσουρέκια, γλυκά)
Τα είδη αυτά θα πρέπει να μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις του οργανισμού με τη σημείωση “από ΠΣΑΣ”, στη διεύθυνση Αλκαμένους 11Β, Σταθμός Λαρίσης, τηλ: 2108846590.
Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, που ιδρύθηκε το 2004, με στόχο την ευαισθητοποίηση και παρέμβαση στα προβλήματα που αφορούν τα Δικαιώματα του Παιδιού. Έχει αναπτύξει πρωτοβουλίες και δράσεις σχετικά με την εφαρμογή της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού του ΟΗΕ στη χώρα μας, καθώς επίσης και για το σεβασμό της διαφορετικότητας και τις διακρίσεις. Τα μέλη του είναι εκπαιδευτικοί, γονείς, πανεπιστημιακοί, συγγραφείς, καλλιτέχνες και παιδιά, που δρουν εθελοντικά μέσα και έξω από τη σχολική κοινότητα, πραγματοποιούν έρευνες, καμπάνιες και προγράμματα.
Σχόλια

Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά
Πρόστιμο 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα πατίνια
Howden Agents: Στρατηγική συνεργασία με το ασφαλιστικό γραφείο «ΠΑΡΟΝ»
Φονική έκρηξη στα Εξαμίλια: Ερευνώνται τα μέτρα ασφαλείας – Ασφαλιστήριο για φυσικές καταστροφές στη μονάδα
Θέση εργασίας στην Cover: Διαχείριση Ασφαλιστικών Εργασιών Κλάδου Ζωής & Υγείας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Μετοχές και ΑΚ «άσοι» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης συμπληρώνει 40 χρόνια

Σε φάση "alert" η ασφαλιστική αγορά λόγω των πυρκαγιών

Anytime και Public αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης

Πιστοποιημένο διαμεσολαβητή στα ΤΕΑ και φορολογικά κίνητρα στον 3ο πυλώνα

Επαγγελματική ασφάλιση: Μεταρρύθμιση με ουσιαστικό αποτύπωμα

ΤτΕ: Τι έδειξαν 7 επιτόπιοι έλεγχοι σε ασφαλιστικές


















