ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Γιατί ασφαλίζονται οι τηλεθεατές του Game of Thrones;


“Όλοι το κάνουν, το twitter, τα blogs, το ESPN – ακόμα και η μαμά σου” αναφέρει η New York Post σχετικά με τους spoilers, που χαλάνε τη μαγεία στους φανατικούς των σειρών. Και ήταν θέμα χρόνου μέχρι κάποια επιχείρηση να αξιοποιήσει την εν λόγω κατάσταση.

Η Endsleigh Insurance Services στο Ηνωμένο Βασίλειο δημιούργησε ασφαλιστική κάλυψη για τους θεατές που έρχονται αντιμέτωποι χωρίς τη θέλησή τους με διαρροές για το σενάριο της σειράς. Ειδικότερα οι ασφαλισμένοι μπορούν να πάρουν μέχρι και 100 δολάρια σε περίπτωση που κάποιος τους “τη χάλασει”.

Η Julia Alpan, επικεφαλής marketing της εταιρείας επισημαίνει ότι “με τη σειρά να έχει τεράστια απήχηση θέλαμε να προσφέρουμε μία κάλυψη για όσους χαλάει η μέρα τους από την αποκάλυψη της πλοκής της ιστορίας. Είτε πρόκειται για ένα συνάδελφο που έμεινε ως τις δύο το βράδυ για να δει τη συνέχεια ή ένα άρθρο που προδίδει τη συνέχεια – η κάλυψη για spoilers θα δώσει παρηγοριά σε ένα βαθμό στους θεατές που μαθαίνουν πως τελειώνει η σειρά”.

Το εν λόγω συμβόλαιο είναι πρώτο του είδους του όσον αφορά στην κάλυψη και βέβαια πρέπει ο ασφαλισμένος να αποδείξει το γεγονός. Έτσι λοιπόν μέχρι τις 27 Μαίου θα πρέπει να κατατεθούν οι αξιώσεις και ο ασφαλισμένος να δώσει ένα screenshot από το tweet ή το σχόλιο που του χάλασε το σασπένς.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Γιατί ασφαλίζονται οι τηλεθεατές του Game of Thrones;! https://www.insurancedaily.gr/giati-asfalizontai-oi-tiletheates-toy-gam/