Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Golf Club
Σε «Casual» στυλ η Εκδήλωση Εκπροσώπων


Από την… «fashion police» του Insurance Daily:Ήταν ένα ευχάριστο θέαμα στο καταπράσινο χώρο του Golf Club, να βλέπεις γνώριμους Ασφαλιστές ντυμένους Casually, κυρίως νέους, σε αντίθεση με το παρελθόν, όπου κυριαρχούσε το σκούρο κουστούμι, πολλά σταυρωτά, το κολλαριστό άσπρο πουκάμισο και η κόκκινη συνήθως γραβάτα, όλα στηριζόμενα με το μαύρο καλογυαλισμένο παπούτσι, και τις μαύρες μακριές κάλτσες.

Βέβαια, υπήρξαν πολλοί που δεν υπέκυψαν και εμφανίστηκαν με το μαύρο κουστούμι, όμως και αυτοί λίγο αργότερα… έβγαλαν τη γραβάτα τους για να ταυτιστούν με το κλίμα. Ο πρόεδρος της Ένωσης Φωκίων Μπράβος , π.χ. ήταν ένας από τους καλεσμένους που την έβαλε στην τσέπη του!

Ο CEO της Εθνικής, Δούκας Παλαιολόγος, ήταν άψογα casually ντυμένος, όπως και ο Θάνος Μελακοπίδης και Γαβριήλ Αντωνιάδης, οι οποίοι με τη γνωστή εγκαρδιότητά τους δέχονταν τους καλεσμένους. Προσέξαμε το Χρήστο Γεωργακόπουλο, CEO της Eυρωπαικής Πίστης, πιστό στο παπιγιόν του, τη Γενική Διευθύντρια της Ένωσης, Μαργαρίτα Αντωνάκη, το Θόδωρο Κοκκάλα, CEO της Victoria, το Μιχάλη Σωτηράκο, CSO της Allianz, τον Περικλή Λίβα, Διευθύνοντα Σύμβουλο της International, τον Δ. Σπανό, CFO, της ίδιας Εταιρείας, το Γιάννη Ρούντο, Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων της Ιnteramerican, το Βαγγέλη Θωμόπουλο, Διευθυντή Ομαδικών της ίδιας Εταιρείας, το Γιάννη Πολίτη, σύμβουλο της Aigaion και πολλούς άλλους.

Εξαίρεση, το… «casual» κρεμ κοστούμι με κόκκινη γραβάτα του Αντώνη Κατσαρά, Εμπορικού Διευθυντή της International, ο οποίος με τον όμορφο συνδυασμό μας υπέδειξε πως μπορούμε να εμφανιζόμαστε σε καλοκαιρινές εκδηλώσεις και casually dressed και γραβατομένοι!

Οι λατίνο salsa χορεύτριες ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να ξεσηκώσουν τους καλεσμένους να χορέψουν και να ξεφαντώσουν…Κυριαρχεί βλέπετε το Κουτσομπολιό!!


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − seven =

To Top