Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Group Μέριμνα: Νέος Sales Manager

group merimna

Εντάχθηκε στο στελεχιακό δυναμικό της Group Μέριμνα Πρακτορειακή (θυγατρική του Ομίλου Groupama), ο κ. Δημήτρης Κωλέττης, έμπειρο και καταξιωμένο στέλεχος της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Ο κ. Κωλέττης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Sales Manager και θα έχει την ευθύνη των πωλήσεων όλων των δικτύων της εταιρείας καθώς και την ανάπτυξη νέων εργασιών. O κ. Δημήτρης Κωλέττης έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά και την Διοίκηση ΚωλλέτηςΚωλλέτηςΕπιχειρήσεων. Η πολυετής εμπειρία του περιλαμβάνει τα αντικείμενα των Πωλήσεων, Εκπαίδευσης, Στελέχωσης, Marketing, Bank-Assurance, καθώς και Financial Planning. Πριν την ένταξη του στη Group Μέριμνα Πρακτορειακή, ο κ. Κωλέττης είχε διατελέσει στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες και συνεργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων στην Ελληνική αγορά. Είναι ιδρυτικό μέλος της Hellenic Financial Planners Association (HFPA) και στο παρελθόν έχει διδάξει σε ξένα κολέγια και πανεπιστήμια. Στα χρόνια της καριέρας του έχει πετύχει σημαντικά αποτελέσματα, συμβάλλοντας στους στόχους των εταιριών μέσω των έργων που διαχειρίστηκε.

Η Group Μέριμνα είναι θυγατρική του Ομίλου Groupama δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά ως εταιρεία πρακτόρευσης ασφαλιστικών εταιρειών. Παρέχει ποιοτικές και αποτελεσματικές λύσεις στους συνεργάτες και πελάτες της προτείνοντας αξιόπιστες λύσεις σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς και με το κύρος και την φερεγγυότητα του Ομίλου Groupama.

Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €138.2 εκατ. το 2015, η Εταιρεία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007, αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one − 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Group Μέριμνα: Νέος Sales Manager! https://www.insurancedaily.gr/group-merimna-neos-sales-manager/