Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Groupama Ασφαλιστική: Τα safety boxes αυξάνονται στις παραλίες!

Groupama,safety boxes

Για ακόμα ένα καλοκαίρι η Groupama Ασφαλιστική ανανεώνει το ραντεβού της με τους λουόμενους στις παραλίες και φροντίζει ώστε τα προσωπικά τους αντικείμενα να παραμείνουν ασφαλή!

Από τα μέσα Μαΐου και μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, με πρωτοβουλία της εταιρείας, τοποθετούνται και πάλι τα ειδικά κουτιά ασφαλείας (safety boxes), στις ομπρέλες παραλίας των οργανωμένων πλαζ «Varkiza Resort» Βάρκιζας, «Rubirosa» Αλίμου, «Coconut» Σχοινιά, «Καΐκι» Σπετσών, «Divers Club» Ζούμπερι, «Mojito Bay» Αγίας Μαρίνας, καθώς και στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Β.) – επεκτείνοντας έτσι την παρουσία της σε ακόμα περισσότερες παραλίες φέτος.

Χάρη σε αυτή τη σταθερά επαναλαμβανόμενη ενέργεια της Groupama Ασφαλιστικής, η διασκέδαση στην παραλία γίνεται πιο ασφαλής και ο καθένας μπορεί να απολαύσει τις χαρές της θάλασσας γνωρίζοντας ότι το πορτοφόλι, τα κλειδιά, το κινητό τηλέφωνο και τα υπόλοιπα προσωπικά του αντικείμενα είναι καλά φυλαγμένα. Το κλειδί ασφαλείας παραμένει αδιάβροχο και, έχοντας σχήμα ρολογιού, δίνει τη δυνατότητα στους λουόμενους να το έχουν μαζί τους ενώ κολυμπούν.

Καλό Καλοκαίρι, λοιπόν, με ασφαλείς βουτιές!


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three + 14 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Groupama Ασφαλιστική: Τα safety boxes αυξάνονται στις παραλίες!! https://www.insurancedaily.gr/groupama-asfalistiki-ta-safety-boxes-afxanonte-stis-paralies/