Ασφάλιση Υγείας Ειδήσεις & Νέα

Groupama Φοίνιξ: Νέα Ολοκληρωμένη λύση Υγείας με προσιτά ασφάλιστρα


groupamaΣε μια συγκυρία όπου οι ανάγκες για καλύτερες παροχές στο σημαντικό τομέα της Υγείας, δηλαδή για ολοκληρωμένες λύσεις σε πολύ προσιτό κόστος, αυξάνονται συνεχώς, η Groupama Φοίνιξ δημιούργησε το Πρόγραμμα Νοσοκομειακής Περίθαλψης Santé Confort, που ανταποκρίνεται πλήρως στο διπλό αυτό αίτημα. Το νέο Πρόγραμμα Santé Confort της Groupama Φοίνιξ, που καλύπτει από τα πιο απλά περιστατικά μέχρι και τα πιο σοβαρά, αποτελεί πραγματικά μια ολοκληρωμένη λύση, τονίζει η Εταιρεία. Παρέχει πλήρη κάλυψη εξόδων νοσηλείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποζημίωση ακόμα και από το πρώτο ευρώ, ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου, κάλυψη έκτακτων περιστατικών καθώς και εξόδων πριν και μετά από τη νοσηλεία και 24ωρη γραμμή επικοινωνίας, 365 μέρες το χρόνο.

Παράλληλα, το Santé Confort προσφέρει πολλά οικονομικά οφέλη – απευθείας πληρωμή του νοσοκομείου από την εταιρεία σε περίπτωση επιλογής συμβεβλημένου θεραπευτικού ιδρύματος, χωρίς όριο αμοιβών, δυνατότητα περαιτέρω μείωσης των ήδη πολύ προσιτών ασφαλίστρων με συμμετοχή στα έξοδα, αλλά και ακόμα μεγαλύτερης στήριξης σε σοβαρά περιστατικά με την άρση της συμμετοχής αυτής- που το καθιστούν, όπως αναφέρει η Εταιρεία, ένα πραγματικά συμφέρον Πρόγραμμα.

Αναφερόμενος στο νέο Πρόγραμμα Υγείας της Groupama Φοίνιξ, ο κ. Χ. Κάτσιος, Εμπορικός Διευθυντής της Εταιρείας δήλωσε «Το Santé Confort είναι προϊόν της μακράς εμπειρίας της Εταιρείας μας, που κλείνει φέτος 85 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική Αγορά, αλλά και του Ομίλου Groupama που δραστηριοποιείται στη Γαλλία και σε 12 ακόμα χώρες. Αξιοποιήσαμε την τεχνογνωσία όλων μας και καταφέραμε να σχεδιάσουμε ένα Πρόγραμμα πραγματικά προσιτό, χωρίς όμως καμία έκπτωση στην ποιότητα και πληρότητα των καλύψεων».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + twenty =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Groupama Φοίνιξ: Νέα Ολοκληρωμένη λύση Υγείας με προσιτά ασφάλιστρα! https://www.insurancedaily.gr/groupama-finix-nea-olokliromeni-lysi-ygias/