ΕΚΕ

Η Groupama και το 2018 δίπλα στον Δημήτρη Παπαδημητρίου

Groupama

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει να είναι υπερήφανος χορηγός του αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης Δημήτρη Παπαδημητρίου, συμβάλλοντας και φέτος στην επίτευξη των στόχων του πολυνίκη ιστιοπλόου, τόσο στον ελληνικό, όσο και στο διεθνή αθλητικό χώρο.

Η Εταιρεία παραμένει δίπλα στον Δημήτρη Παπαδημητρίου, στην προσπάθειά του να χαρίσει ξανά μεγάλες νίκες στο σύλλογό του και στη χώρα μας. Κατά την περσινή χρονιά, ο νεαρός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ιστιοπλοΐας προσέθεσε πολύ σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό του, με αποκορύφωμα τις χρυσές πρωτιές στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στην Τουρκία και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser U19 στην Ολλανδία, κάνοντας υπερήφανη την Groupama Ασφαλιστική για την έμπρακτη στήριξή της στον αγώνα του τα τελευταία δύο χρόνια.

Groupama

Η Groupama Ασφαλιστική, με την Groupama Ασφαλιστική Sailing Team, στέκεται σε δύσκολους καιρούς στο πλευρό των αθλητών που, με προσωπικές θυσίες και σκληρή δουλειά, προσπαθούν να κατακτήσουν την κορυφή. Άλλωστε, η προσήλωση στον στόχο και η συστηματική και επίμονη προσπάθεια αποτελούν αξίες και της ίδιας της εταιρίας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Groupama και το 2018 δίπλα στον Δημήτρη Παπαδημητρίου! https://www.insurancedaily.gr/groupama-ke-2018-dipla-ston-dimitri-papadimitriou/