
Η Groupama Ασφαλιστική ήταν για 5η συνεχόμενη χρονιά χορηγός της φιλανθρωπικής συναυλίας «Diplomats in concert», που διοργανώθηκε από τα Παιδικά Χωριά SOS, την Πέμπτη 15 Μαρτίου, στην Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός». Όλα τα έσοδα από τη φετινή εκδήλωση θα διατεθούν αποκλειστικά για τη λειτουργία του νέου Παιδικού Χωριού SOS στο Ηράκλειο Κρήτης.
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, Πρέσβεις και διπλωμάτες όλων των βαθμίδων από ξένες πρεσβείες στην Αθήνα ένωσαν τις δυνάμεις τους και ανέδειξαν την καλλιτεχνική τους φύση, αφήνοντας για λίγο τα απαιτητικά καθήκοντά τους, σε μια βραδιά γεμάτη χαμόγελα και αισιοδοξία. Με τη δύναμη της μουσικής, μέλη αποστολών από τη Γερμανία έως την Ιαπωνία και από την Ιταλία έως την Παλαιστίνη και το Καζακστάν, έστειλαν το μήνυμα της ανιδιοτελούς προσφοράς για τη φροντίδα των παιδιών που στερούνται βασικά αγαθά στην πιο τρυφερή τους ηλικία.

Ο φιλανθρωπικός αυτός μουσικός θεσμός ξεκίνησε στη Βιέννη το 2004, με την ονομασία «Ambassadors in Concert». Στην Ελλάδα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2014 και από πέρυσι φέρει την ονομασία «Diplomats in Concert». Στη φετινή εκδήλωση ακούστηκαν μεταξύ άλλων έργα των Debussy, Chopin, Bizet, Nicolae Bretan και Μίκη Θεοδωράκη. Την διεύθυνση και οργάνωση της παραγωγής είχε ο Νίκος Τσαούσης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και την επιμέλεια του φωτισμού η βραβευμένη με ΕΜΜΥ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 Ελευθερία Ντεκώ.
Η Groupama Ασφαλιστική, πιστή στις δεσμεύσεις της, συνεχίζει αμείωτα και έμπρακτα να στηρίζει τις ενέργειες των προγραμμάτων Κοινωνικής Υπευθυνότητας, που αποσκοπούν στην ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Groupama Ασφαλιστική: “Diplomats in Concert”

Groupama: Αύξηση παραγωγής 6,7% το 2025

Head of Group Life Business Development στην Groupama η Μ. Μαυρομμάτη

Οι ανθεκτικοί οργανισμοί χτίζονται από το HR

Νέο πρόγραμμα από την Groupama για την προστασία επιχειρήσεων από φυσικούς κινδύνους

Οι άνθρωποι της Groupama μιλούν για την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης (video)

Η Groupama στηρίζει το έργο των The Love Van και Αγάπη για Ζωή

















