Ασφαλιστικές Ειδήσεις

H ΑΤΕ Ασφαλιστική Στηρίζει τα Παιδιά του Χωριού SOS


insurancedailyate-2014Συνεπής στο ραντεβού της, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, για μια ακόμη χρονιά προσκάλεσε στα γραφεία της τα παιδιά του χωριού SOS.

Μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, ο Αντιπρόεδρος κ. Κων/νος Φιλίππου και ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, υποδέχθηκαν τα παιδιά και τους ανθρώπους του χωριού SOS και αντάλλαξαν ευχές με όλο το προσωπικό της Εταιρίας.

Τα παιδιά που πλέον έχουν εξοικειωθεί με τις εγκαταστάσεις και το φιλικό περιβάλλον της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, τραγούδησαν τα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος στέλνοντας όλοι μαζί το εορταστικό μήνυμα.

Στα παιδιά μοιράστηκαν δώρα και προσκλήσεις να παρακολουθήσουν την παράσταση «Το Άστρο των Χριστουγέννων» στο Πλανητάριο.

Δώρα επίσης μοιράστηκαν και στα παιδιά των εργαζομένων της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ.

Οι εκπρόσωποι της Διοίκησης ευχήθηκαν σε όλους Χρόνια Πολλά με αισιοδοξία για καλύτερες και δημιουργικές ημέρες το 2014.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
H ΑΤΕ Ασφαλιστική Στηρίζει τα Παιδιά του Χωριού SOS! https://www.insurancedaily.gr/h-%ce%b1%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%bf/