
Άλλο ένα μαγευτικό ταξίδι απόλαυσαν οι συνεργάτες της Εθνικής. Εκατόν ογδόντα Στελέχη Πωλήσεων απόλαυσαν, στις αρχές Ιουλίου, 2008, την πιο μαγευτική περιοχή της Ισπανίας, την Ανδαλουσία.
Πρόκειται για τους επιτυχόντες στον ετήσιο «μικρό» διαγωνισμό του εταιρικού και πρακτορειακού δικτύου, για το 2007.
Όλοι γύρισαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις.
Ανάμεσα στα τόσα ωραία που επισκέφθηκαν στη Σεβίλλη, τη Γρανάδα και τη Κόρδοβα ξεχώρισε η εβραϊκή γειτονιά της Σεβίλλης, Σάντα Κρουθ, με τα στενά δρομάκια, τις αυλές και τα ωραία σπίτια, ο καθεδρικός ναός αλλά και η «Παναμέρικα» μια χαριτωμένη περιοχή της πόλης όπου το 1929 είχε φιλοξενηθεί μια έκθεση για τις ισπανόφωνες χώρες της Αμερικής. Τα «περίπτερα», ήταν κανονικές κατασκευές που παραμένουν στο χώρο και το καθένα έχει τον αρχιτεκτονικό ρυθμό της χώρας που φιλοξενούσε. Στο μέσον, ένα ευρυγώνιο κτήριο που μοιάζει με αγκαλιά συμβολίζει την αγκαλιά της Ισπανίας για τα παιδιά της στην Αμερική.
Στις 6 Ιουλίου, 2008, έγινε η καθιερωμένη συνάντηση εργασίας με τη Διοίκηση της Εταιρίας, που για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ουσιαστική και χρήσιμη, στο μέσω μιας κρίσιμης χρονιάς, ενώ το ίδιο βράδυ το επίσημο δείπνο – με ανάλογη διασκέδαση – πραγματοποιήθηκε στη Hacienda Boticaria.
Σχόλια

Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Festival Alzheimer 2026: 26 & 27 Σεπτεμβρίου στο Φάρο ΚΠΙΣΝ
Νέο ΔΣ του συλλόγου "Ισχύς" με πρόεδρο τη Β. Μουτάφη
19ο Credit Risk Management της ICAP CRIF: Ο Matthew Griffin κεντρικός ομιλητής
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΣΥΑΕ : ΣΣΕ 2025-2027 Διευκρινίσεις για βασικούς μισθούς και πολυετίες

Η GAN Direct σε διαδικασία εισόδου στην ελληνική αγορά

Ευρώπη Holdings: Πράσινο φως στη συγχώνευση με την Credia Bank - Ισχυρά λειτουργικά αποτελέσματα

Η γιορτή του Ασφαλιστικού Συμβούλου: 4 δυνάμεις που κάνουν τη διαφορά

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Κάνε Follow. Κάνε Like. Κέρδισε!

Πλειοδοτικός διαγωνισμός για 8 ακίνητα από το Επικουρικό

Νέος τόκος υπερημερίας 9,9% από 16 Σεπτεμβρίου


















