Ασφαλιστικές Ειδήσεις

H AIG λανσάρει ταξιδιωτική ασφάλιση on demand


Η Travel Guard Group Canada, θυγατρική της AIG στον Καναδά λανσάρει πρόγραμμα on demand ταξιδιωτικής ασφάλισης που αγοράζεται μέσω iPhone. Οι πελάτες μπορούν τώρα να βελτιστοποιήσουν την ταξιδιωτική ασφάλιση με οικονομικά αποδοτικό τρόπο αποκτώντας ωριαία κάλυψη. Η τεχνολογία GPS επιτρέπει στους ταξιδιώτες να χρησιμοποιούν την κάλυψη από τη στιγμή που φεύγουν από το σπίτι τους μέχρι να επιστρέψουν.

Η εφαρμογή Travel Guard® On Demand αντιπροσωπεύει μια παρέκκλιση από τις παραδοσιακές επιλογές ταξιδιωτικής ασφάλισης, συμπεριλαμβανομένου ενός ταξιδιού ή ετήσιων σχεδίων, και προσφέρει έναν πιο ευέλικτο τρόπο για να αγοράσει ο ενδιαφερόμενος ταξιδιωτική ασφάλιση, δίνοντας στους καταναλωτές (ηλικίας 16-55 ετών) έλεγχο στο χρόνο που καλύπτονται. «Αναζητούμε νέους τρόπους για να καλύψουμε τις ανάγκες των ταξιδιωτών μας και να προσφέρουμε γρήγορα και εύκολα στον καταναλωτή ασφάλιση», δήλωσε ο Marc Lipman, διευθύνων σύμβουλος της AIG στον Καναδά.

“Η εφαρμογή επιτρέπει στους καταναλωτές να αποκτήσουν προστασία σε μόλις 90 δευτερόλεπτα αφού συμπληρώσουν τα τέσσερα πεδία που απαιτούνται. Για να γίνει πιο εύκολη η δαδικασία η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα στο χρήστη να ενεργοποιήσει την ασφάλιση που έχει αγοράσει με το πλήκτρο ‘on’ στην αρχή του ταξιδιού και ‘off’ στο τέλος του ή να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να προκαθορίσουν τις επιθυμητές ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής για ένα επερχόμενο ταξίδι “, πρόσθεσε ο Lipman.

Όταν η εφαρμογή διαπιστώσει ότι ο πελάτης έφτασε σε αεροδρόμιο ή διέλευση των συνόρων στις Ηνωμένες Πολιτείες, αποστέλλεται ειδοποίηση στο iPhone του πελάτη για να ρωτήσει εάν επιθυμεί να ενεργοποιήσει το πρόγραμμα που έχει αγοράσει.

Στη συνέχεια, για κάθε ώρα που χρησιμοποιείται η κάλυψη, η εφαρμογή αφαιρεί αυτόματα τον χρόνο από την αγορά κάλυψης που έχει αγοραστεί.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + 16 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
H AIG λανσάρει ταξιδιωτική ασφάλιση on demand! https://www.insurancedaily.gr/h-aig-lansari-taxidiotiki-asfalisi-demand/