Ασφαλιστικές Ειδήσεις

H Amazon κάνει ασφαλιστικό ¨άνοιγμα¨ στην Ευρώπη και ψάχνει επικεφαλής


Τις δραστηριότητές της στην ιδιωτική ασφάλιση επεκτείνει η Amazon.com Inc στην Ευρώπη, φιλοδοξώντας να “διαταράξει” την παραδοσιακή ασφαλιστική βιομηχανία  μέσα από νέα μοντέλα στην εξυπηρέτηση πελατών αλλά και νεες ασφαλιστικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Insurance Times η εταιρεία αναζητά Insurance Product Manager για την Ευρώπη με παρουσία σε Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία. Ιταλία και Ισπανία.

Σε πρόσφατη δε έρευνα της Global Data αναφερόταν ότι η Amazon  προχωρά σε προσλήψεις και αναζητά στελέχη που θα τη βοηθήσουν να κάνει το άνοιγμα της στην ευρωπαική ασφαλιστική αγορά.

“Μαζί με τους εσωτερικούς και εξωτερικούς συνεργάτες επαναπροσδιορίζουμε την ασφάλιση για τον καταναλωτή και δημιουργούμε νέους τρόπους  που θα διαταράξουν την κλασική ασφαλιστική αγορά”.

Σε σχετικό δημοσίευμα του Reuters αναφέρεται ότι εταιρείες εταιρείες στο Λονδίνο που ανησυχούν για την έλευση της Amazon σπεύδουν προχωρήσουν σε συνέργιες με το διαδικτυακό κολοσσό. να εκφράζονται από εταιρείες στο Λονδίνο ανησυχίες ότι το Amazon και άλλοι παίκτες στο διαδίκτυο θα εισβάλουν στην επικράτειά τους και θέλουν να συνεργαστούν μαζί τους.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
H Amazon κάνει ασφαλιστικό ¨άνοιγμα¨ στην Ευρώπη και ψάχνει επικεφαλής! https://www.insurancedaily.gr/h-amazon-kani-asfalistiko-%c2%a8anigma%c2%a8-stin-evropi-ke-psachni-epikefalis/