Ασφαλιστικές Ειδήσεις

H ARAG απορροφά την αύξηση φόρου στα ασφάλιστρα

logo arag

logo aragΗ ARAG ενημερώνει τους συνεργάτες και ασφαλισμένους της σχετικά με τη διαχείριση των αλλαγών του φόρου ασφαλίστρων:

Αγαπητοί Συνεργάτες/Ασφαλισμένοι,

Σας είναι γνωστή η αύξηση του φόρου ασφαλίστρων που συντελέστηκε με την παρ. 3 του άρθρου 1 του Ν. 4334/15 με ημερομηνία εφαρμογής την 16.7.2015, δηλ. την ημέρα που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ και για την οποία εκδόθηκε η ακολουθούσα ΠΟΛ 1158/17.7.15.

Η αιφνίδια αυτή νομοθετική αλλαγή μας αναγκάζει, όπως και όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες, να προβούμε στις αναγκαίες προσαρμογές, ώστε να είμεθα σύννομοι.

Εμείς στην ARAG λαμβάνοντας σοβαρά υπ’όψιν τις επικρατούσες συνθήκες της αγοράς και τις οικονομικές δυσκολίες του μέσου καταναλωτή αποφασίσαμε να απορροφήσουμε την επιβάρυνση από την αύξηση του φόρου, απαλλάσσοντας τους πελάτες μας σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης Νομικής Προστασίας ARAG επί των οποίων εφαρμόζεται το κανονικό μας τιμολόγιο.

Μοναδική απόκλιση αποτελεί η Ν.Π. ΕΝΟΧΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ στα προγράμματα της οποίας θα υπάρξει άλλος τρόπος διαμόρφωσης του ασφαλίστρου με ανάλογη κατηγοριοποίηση ως προς την επιβάρυνση του φόρου.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + 7 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
H ARAG απορροφά την αύξηση φόρου στα ασφάλιστρα! https://www.insurancedaily.gr/h-arag-aporrofa-tin-afxisi-forou-sta-asfali/