Ασφαλιστικές Ειδήσεις

H ARAG Hellas «υιοθετεί» δημόσιο σχολείο στην Αττική

ARAG Hellas

Φέτος, η ARAG HELLAS δεν αρκέστηκε μόνο στην παροχή των δωρεάν τηλεφωνικών νομικών συμβουλών προς τα θύματα της σχολικής βίας, πού έχει εγκαινιάσει από το 2015. Προχώρησε και στην υιοθέτηση ενός δημόσιου σχολείου στην Αττική και ενημέρωσε δωρεάν το σύλλογο διδασκόντων, σχετικά με το σχολικό εκφοβισμό.

Τη Δευτέρα 08.05.2017 στην αίθουσα των διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Βύρωνα δύο δικηγόροι της ARAG, που διαθέτουν εμπειρία και εξειδίκευση στο εν λόγω αντικείμενο εξαιτίας της καθημερινής τριβής επί σχετικών υποθέσεων, έθεσαν τον εαυτό τους στην διάθεση των διδασκόντων.

ARAG Hellas

Η πρωτοβουλία της ARAG έτυχε θερμής υποδοχής και υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τον σύλλογο διδασκόντων, τόσο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, όσο και κατά τη συζήτηση που ακολούθησε.

Η συνάντηση θα επαναληφθεί στο μέλλον και για όσες φορές χρειαστεί.

Ο σύλλογος διδασκόντων θα έχει δίπλα του την ARAG, χωρίς καμία επιβάρυνση ή υποχρέωση, συμβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο στην πρόληψη και αντιμετώπιση της σχολικής βίας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − fifteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
H ARAG Hellas «υιοθετεί» δημόσιο σχολείο στην Αττική! https://www.insurancedaily.gr/h-arag-hellas-yiotheti-dimosio-scholio-stin-attiki/