Ασφάλιση Κατοικίας Ειδήσεις & Νέα

H Fiat Chrysler δίπλα στους πληγέντες από το σεισμό στην Ιταλία


A man is rescued alive from the ruins following an earthquake in Amatrice, central Italy, August 24, 2016. REUTERS/Remo Casilli TPX IMAGES OF THE DAY - RTX2MSE4

Στη συγκέντρωση κεφαλαίων του Ιταλικού Ερυθρού Σταυρού που βρίσκεται, από την πρώτη στιγμή, στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών αρωγής στους πληγέντες της Ιταλίας, συμμετέχει η Fiat Chrysler.

Επιπλέον, όλα τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει οι υπάλληλοι του Ομίλου FCA για τους σεισμοπαθείς θα παραδοθούν στον Ερυθρό Σταυρό. Ο Όμιλος έχει διαθέσει στόλο επαγγελματικών οχημάτων στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που δρουν στις πληγείσες περιοχές και είναι απαραίτητος για μεταφορά εξοπλισμού, εφοδίων και προσωπικού.

Μεταξύ των πρωτοβουλιών της Εταιρείας είναι και η αναστολή όλων των πληρωμών που επρόκειτο να κάνουν οι κάτοικοι όλων των πληγεισών περιοχών για δάνεια, Leasing και μίσθωση οχημάτων των εταιρειών του Ομίλου. Επίσης, η FCA και η FCABank στο πλαίσιο προγράμματος αλληλεγγύης προσφέρει σε όσους επιθυμούν την αντικατάσταση του αυτοκινήτου τους που καταστράφηκε κατά τη διάρκεια του σεισμού με καινούργιο με μηδενική προκαταβολή και 0% επιτόκιο για πέντε χρόνια, σε συνδυασμό με όλες τις υπάρχουν ειδικές προσφορές.

Η Mopar, μάρκα της FΙΑΤ CΗRYSLER AUTOMOBILES, προσφέρει στους κατοίκους των πληγεισών περιοχών έκπτωση έως 1.500 ευρώ στα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν για την επισκευή των οχημάτων τους.

Οι προαναφερθείσες πρωτοβουλίες της Ομίλου FCA επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της Εταιρείας για στήριξη σε ανθρωπιστικό, τεχνικό και οικονομικό επίπεδο προς τον πληθυσμό που επλήγη από αυτή την καταστροφική τραγωδία.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + fifteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
H Fiat Chrysler δίπλα στους πληγέντες από το σεισμό στην Ιταλία! https://www.insurancedaily.gr/h-fiat-chrysler-dipla-stous-pligentes-apo-to-sismo-stin-italia/