Ασφαλιστικές Ειδήσεις

H MetLife στηρίζει το Spetses Mini Marathon 2016

H MetLife στο Spetses Mini Marathon 2016

H MetLife στο Spetses Mini Marathon 2016

Η MetLife, η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία, αγκάλιασε το θεσμό του Spetses Mini Marathon αναδεικνύοντας την άθληση, ως καθημερινό τρόπο ζωής.

Το Spetses Mini Marathon, αποτελεί μία από τις κορυφαίες αθλητικές οργανώσεις της χώρας, η οποία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ως ένα από τα πιο δυναμικά αθλητικά γεγονότα της χρονιάς. Η MetLife, με την παρουσία της στο θεσμό, επιδιώκει τόσο την ενεργή συμμετοχή όλων σε δραστηριότητες ευεξίας αλλά και την ενημέρωσή τους σε θέματα ισορροπημένης διατροφής. Στο πλαίσιο αυτό, καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας πριν το Spetses Mini Marathon, η MetLife ενημέρωσε όλους τους συμμετέχοντες δίνοντας τους συμβουλές προετοιμασίας και wellbeing.

H MetLife στο Spetses Mini Marathon 2016

Επιπλέον, από την Παρασκευή 7 έως και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, η MetLife και η εμβληματική μασκότ της, ο πασίγνωστος Snoopy, έδωσαν δυναμικό παρών σε όλους τους αγώνες, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους φίλους. Για πρώτη φορά, ο Snoopy βράβευσε τους μικρούς νικητές στον παιδικό κολυμβητικό αγώνα της Παρασκευής αλλά και στον παιδικό αγώνα τρεξίματος το Σάββατο, επικροτώντας την ευγενή άμιλλα και την προσπάθεια. Επιπλέον, συμμετείχε ενεργά σε όλες τις δράσεις των διοργανωτών, ενώ έπαιξε και φωτογραφήθηκε μαζί με τους συμμετέχοντες.

Ο Σταύρος Μιχαηλίδης, Διευθυντής Επικοινωνίας της MetLife, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε περήφανοι καθώς για πρώτη φορά στηρίξαμε μία κορυφαία αθλητική διοργάνωση σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, καθώς συνάδουν απόλυτα με τις αξίες και το όραμα της Εταιρείας».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
H MetLife στηρίζει το Spetses Mini Marathon 2016! https://www.insurancedaily.gr/h-metlife-stirizi-to-spetses-mini-marathon-2016/