Ασφαλιστικές Ειδήσεις

H MetLife στο πλευρό των Special Olympics Hellas

MetLIfe

MetLIfe

Ο Σταύρος Μιχαηλίδης, Head of Communication & Marketing MetLife, ο Διονύσιος Κοδέλλας, Πρόεδρος Special Olympics Hellas, Αθλητές και Εθελοντές.

Η MetLife με την υποστήριξη του MetLife Foundation διατηρώντας με συνέπεια για ακόμη μία φορά τον κοινωνικό της ρόλο συμμετείχε στην 16η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ποδοσφαίρου Special Olympics Hellas. Στη διοργάνωση συμμετείχαν πενήντα χιλιάδες αθλητές από πενήντα χώρες της Ευρώπης, σε συνεργασία με την UEFA, με Εθνικές Ομοσπονδίες Ποδοσφαίρου και ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Στόχος της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου Special Olympics είναι η κοινωνική ένταξη, η ενδυνάμωση  και η συμμετοχή των ατόμων με τις ειδικές δεξιότητες σε αθλητικές δράσεις με τη βοήθεια εμπνευσμένων εθελοντών με σκοπό την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.

MetLife

Εθελοντές της MetLife.

Οι άνθρωποι της MetLife έδωσαν το παρών συμμετέχοντας σε αθλητικές δραστηριότητες μαζί με τους αθλητές των Special Olympics υποστηρίζοντας τον παγκόσμιο θεσμό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Μαΐου στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου στο Γουδί. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της MetLife συμμετείχαν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες με τους αθλητές των Special Olympics, σε μεικτές ομάδες (Unified) υπό τον τίτλο “Come and Try” και στη διεξαγωγή αθλητικών ασκήσεων συνοδεύοντας τους αθλητές.

Ο Σταύρος Μιχαηλίδης, Head of Communication & Marketing της MetLife, ανέφερε: «Είναι τιμή μας που συμμετέχουμε στη διοργάνωση των Special Olympics, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση στην υποστήριξη πρωτοβουλιών εθελοντισμού για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με ειδικές δεξιότητες. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές των Special Olympics, είστε όλοι νικητές! διότι με τη θέληση και την επιμονή σας είστε παράδειγμα δύναμης για όλους μας».

MetLife

Ποδοσφαιρικοί Αγώνες με τους αθλητές των Special Olympics και τους Εθελοντές της MetLife.

Ενέργειες όπως αυτή στηρίζουν και ενθαρρύνουν τη φιλοσοφία της MetLife σχετικά με τον κοινωνικό ρόλο της εταιρείας και προάγουν τη διαρκή εξέλιξη των ανθρώπων της με τη συμμετοχή τους σε παρόμοιες δράσεις.

Η MetLife, διατηρώντας σταθερά το αίσθημα  της Κοινωνικής Υπευθυνότητας, υποστηρίζει έμπρακτα  το θεσμό των Special Olympics με στόχο τον σεβασμό και την ενίσχυση των ατόμων με ειδικές δεξιότητες. Αποστολή των εθελοντών της MetLife είναι να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε ένα θεσμό, ο οποίος αποτελεί κοινωνικό έργο σε παγκόσμιο επίπεδο.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 6 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
H MetLife στο πλευρό των Special Olympics Hellas! https://www.insurancedaily.gr/h-metlife-sto-plevro-ton-special-olympics-hellas/